“Kuleönü’ne el birliği ile hizmet edeceğiz”

9 Nisan 2016 12:16

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Kuleönü kasabasına giden Vali Vahdettin Özkan, 800 kişilik sosyal tesisin temel atma törenine katıldı. Ardından Belediye başkanı ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek kasabanın sorunlarını dinledi.

Küleönü Belediye Başkanı Sezai Çakır ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Özkan, ilk olarak kasabaya yapılacak olan sosyal tesisin temel atma törenine katıldı. İl Müftüsü Galip Akın’ın duasıyla başlayan temel atma töreninde Vali Özkan ve diğer katılımcılar hayırlı olması dilekleri ile butona basarak inşaata ilk harcı attılar.

Kasabada vatandaşların sorunlarını da dinleyen Vali Özkan Kuleönü Belediyesi’ne geçerek belediye başkanı, meclis üyeleri ve muhtarlar ile bir araya gelerek kasabanın sorunlarının görüşüldüğü istişare toplantısına katıldı.

Kuleönü Belediye Başkanı Sezai Çakır kasabaya yapılan hizmetlerle ilgili Vali Özkan’a kısa bir brifing verdi.

Vali Özkan Kuleönü kasabasının misyonuyla, tarihiyle ve yaptığı hizmetleriyle bilinen önemli bir belde olduğunu belirterek,  bundan sonra kasabaya yapılacak hizmetlerde ve iyileştirilmesi gereken konularda tüm kamu kurumlarının el birliği ile çalışacağını aktardı.

 TÜM KURUMLAR VATANDAŞA HİZMET İÇİN VAR

Vali Özkan “ Kuleönü için iyileştirilmesi gereken konuları tespit edip, bizim yardımcı olmamız gereken bir alan var ise sizlere yardımcı olacağız. Merkezi İdare, Bakanlıklar, Mahalli İdareler, Bölge Müdürlükleri, İl Müdürlükleri,Özel İdareler, Belediyeler ve Köy tüzel kişilikleri, gibi birimler vatandaşlarımıza hizmet götürmek için kurulmuşlardır. Tüm kurumlarımızın varlık sebebi vatandaşa hizmet etmektir. Bu anlamda vatandaşımıza gidecek hizmetlerde de kamu kurumları koordineli şekilde çalışmak durumdadır” dedi.

 

Bu haber 586 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...