Belediye Yol çizgilerini ele aldı

11 Nisan 2016 15:28

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren yol çizgi ekipleri şehrin tüm yollarında çizgi ve yol işaretlemelerini sürdürüyor. Bahar aylarına girilmesiyle başlanan çalışmalar kapsamında tüm yollar yeniden ele alınıyor. 

Havaların ısınmasıyla birlikte yollardaki çizgi ve işaretlemelerine hız veren ekipler, yol çizgi aracı sayesinde yaya ve taşıt yollarının işaretlemesini yapıyor. Ekipler çizgisi kaybolan ve dayanıklı asfalta yeni kavuşan caddelerde işaretlemelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Isparta’nın gerek altyapı, gerekse üst yapısıyla örnek bir kent olması için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bunlardan birisinin de yol çizgileri ve işaretlemeleri olduğunu dile getirdi. Başkan Günaydın, “Yolda işaretlemeleri çok önemli buluyoruz. Gerek sürücülerimiz gerekse yayalarımız açısından hayati önem taşıdığına inandığımız bu yol çizgi ve işaretlemeler tüm yollarımızda uygulanıyor. Bu işi hafife almıyoruz, gerek sürücülerimiz gerekse yayalarımız açısından çok önemli buluyoruz” dedi.

 

Bu haber 609 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...