Ş.Karaağaç’ta Polis Haftası kutlandı

12 Nisan 2016 18:21

Şarkikaraağaç  ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 171. yıldönümü törenlerle kutlandı.

Şarkikaraağaç Çınaraltı Kent meydanında düzenlenen tören, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda devam etti.

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Demir törende yaptığı konuşmada, “Polis; halkın huzurunu ve güvenliğini sağlayan en büyük teminattır. Halkımızın huzuru ve güveni için gecesini gündüzüne katan teşkilatımıza Türk milleti her zaman güvenmiş ve her türlü desteği vermiştir.  Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla ilçemizin huzurunu ve emniyetini sağlayan tüm polis teşkilatının yıldönümünü kutlar, vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI ise, “İlçemizin ve vatandaşlarımızın güvenliği için gece gündüz demeden görevlerini fedakarca yapan polis teşkilatımızın heyecanını paylaşıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle polis teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünde, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor ve görevi başındaki tüm personelin haftasını kutluyorum” dedi.

 Polis Haftası nedene ile düzenlenen törene Şarkikaraağaç Kaymakamı İbrahim, Gültekin Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, İlçe Cumhuriyet  Başsavcısı Celal Kaplan, Hakim Adem Paşa, Garnizon Komutanı, Kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşirken, Başarılı Polis Memurlarına İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafından takdim edilen hediyeler ardından son buldu.

 

Bu haber 785 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...