“ 9-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası, İnsanlığımıza, ülkemize hayırlı olsun”

12 Nisan 2016 18:40

Isparta İl Müftü Vekili Yasin Yıldız, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Beraberinde müftülük çalışanlarıyla Başkan Günaydın’ı ziyaret eden Yıldız, yapılacak etkinlikler ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Günaydın, hazırlanan kutlamalara canı gönülden katıldıklarını ve sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğumunun 1445.yıldönümü dolayısıyla hazırlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ile ilgili olarak bilgiler veren İl Müftü Vekili Yasin Yıldız, haftanın 9-20 Nisan arasında çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi. Yıldız, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kutlu Doğum Haftası’nın bu yılki temasının ‘Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet ‘Gelin Birlik Olalım’ olarak belirlendiğini aktarırken kutlamaların bu tema ile ülke çapında kutlandığını belirtti.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen kutlamaların daha iyi noktalara ulaştırılması amacıyla belediye olarak her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “İnancımız açısından hizmet olarak çok güzel bir çaba ve çalışmadır. Sizleri tebrik ediyoruz. Bizlerde bu kutlamalara canı gönülden eşlik etmek istiyoruz, destekliyoruz. Bu konuyla ilgili bizlerde her zaman sizlerle birlikte olmak istiyoruz. Bu kutlamalar, insanlığımıza, ülkemize hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.

Bu haber 726 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...