SDÜ Hastanesine bağışta bulunan Hayırsever İş Adamlarına Teşekkür Plaketi

12 Nisan 2016 18:42

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne bağışta bulunan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu üyeleri için düzenlenen törende hayırsever iş adamlarımıza plaket takdim edildi.

Hastane Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, yapılan desteklerin önemine işaret ederek, “Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna, değerli iş adamlarına sizlerin nezdinde teşekkür ediyoruz. Yaptığınız bağışların maddi yönü muhakkak ki önemli ama manevi anlamı daha çok fazla. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın yanımızda olduğunu biliyoruz. Yaptığınız yardımlar ve desteklerinizin devamlılığı için sizlere şükran borçluyuz. Devletimizin katkılarının yanı sıra hastanemiz için bağışta bulunan siz hayırseverlerimizin de katkıları bizler için önemli, sizlere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah daha güzel projelerde yine bir araya geliriz. Ispartamız hastanesine sahip çıkıyor. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın yanımızda olduğunu biliyoruz. Halkımıza sağlık adına güzel hizmetlerimiz sizlerin de katkılarıyla artarak devam edecektir” dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise, “Bizlere böyle bir imkan tanımasaydınız, vesile olmasaydınız bizler de burada olamazdık. Verilen desteklerin değerli olduğunu biliyorum fakat sizin verdiğiniz hizmet, bizim bu küçük desteğimiz yanında kat kat fazladır.  17 adet odanın tefrişe ihtiyacı olduğunu Başhekimimiz Mehmet Yıldırım beyle sohbetimiz sırasında öğrendim ve hiç düşünmeksizin, arkadaşlarıma sorma gereği duymadan bu 17 odayı tefriş edeceğimiz sözünü verdim. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma durumu aktardığımda hepsi de bundan büyük mutluluk duyacaklarını ifade ettiler. Bizler küçük de olsa bu desteği Ticaret Sanayi Odası’nın imkanları ile değil tamamen şahsi imkanlarımızla gerçekleştirdik ve buna da vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Kazancımızın karşılığını küçük de olsa bu şekilde insan sağlığı için aktarmamız bizleri son derece memnun ediyor” diye konuştu.

Başdeğirmen, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinin bölge hastanesi olduğunu, insanların eskiden il dışına giderken artık il dışından hastaların buraya geldiğini ifade ederek, burada verilen hizmetin üst düzeyde olduğunu dile getirdi.

Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Atay, yapılan yardımlarla 17 özel odanın tefrişatının tamamlandığını ifade ederek, “Odalarımız yılların etkisiyle eskimişti. Yapılan yardımlarla odalar boyandı, ahşap bölümler yenilendi, televizyon, buzdolabı, yemek masası, etajer, refakatçi koltukları alındı. Odalarımız dört dörtlük temiz bir hale geldi. Bağışlarınızın Isparta esnafına da faydası oldu. Daha önce dışarıdan aldığımız refakatçi koltuklarını, yaptığımız araştırmalar neticesinde Isparta esnafımızdan aldık. Esnafımız aynı projeyi çizdi, daha sağlamımı daha uygun fiyata yaptılar.” dedi.

Konuşmaların ardından destek vererek bağışta bulunan; Ticaret ve Sanayi Odası, Şükrü Başdeğirmen, Yaşar Ali Köse, Melahat Tortop, Metin Çelik LTD ŞTİ, Mehmet Yüceer, Ahmet Yüceer, Uygun Nakliyat LTD ŞTİ, Hasan Telli, Salih Sarıkaya, Osman Şahlan, Murat Özkutlu, Metamar AŞ, Mustafa Tutar, Hediye Un Fabrikası, Aksu Enerji Tic. AŞ adına plaketler takdim edildi.

Bu haber 766 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...