Aranan şahıslar yakalandı

13 Nisan 2016 18:24

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında yakalama kararı bulunan 10 şahsı yakaladı. Emniyetten yapılan bilgilendirmede; “Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından değişik adli makamlarca kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahıslar ile haklarında yakalama emri bulunan toplam 10 şahıs yakalandı. 

İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce 4 – 8 Nisan tarihleri arasında yapılan kontrollerde ve uygulamalarda değişik adli makamlarca “Borçlunun Ödeme Şartının ihlali” suçundan kesinleşmiş 3 ay hapis cezası ile aranmakta oldukları anlaşılan M.İ., B.Ç., Y.K., A.O.Y. ve N.E., isimli 5 şahıs yakalandı. Hükümlü şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılarak adli mercilere sevk edilmiş olup, çıkarıldıkları adli makamlarca TUTUKLANAN beş şahıs cezaevine gönderilmişlerdir.
Ayrıca “Borçlunun Ödeme Şartının ihlali” suçundan hakkında Yakalama Emri bulunan M.E.B. isimli şahıs da ekiplerimiz tarafından yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.
Aynı tarihler arasında “Yakalama Emri” ile aranmakta olan U.D., “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan haklarında kesinleşmiş 3 Yıl 4 ay hapis cezası bulunan Y.Z. ve Y.Z. isimli şahıslar ile “Basit Yaralama” suçundan aranmakta olan Y.Z. isimli şahıs yakalanmış olup, sevk edildikleri adli mercilerce TUTUKLANAN dört şahıs cezaevine gönderilmişlerdir.
Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir”denildi.

 

Bu haber 606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...