Türk Telekom 4.5G ekibinin Türkiye turunun yeni durağı Isparta

14 Nisan 2016 14:46

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom’un, Fiber Güçlü 4.5G hizmetlerini tanıtmak ve müşterilerine SIM kartlarını değiştirme kolaylığı sağlamak için Türkiye’yi baştan başa dolaşacak olan 4.5G roadshow otobüsü turuna devam ediyor. 7 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek roadshow kapsamında Türk Telekom’un 15 Nisan tarihindeki durağı Isparta olacak.

Roadshow kapsamında gün boyunca Çarşı’da Ispartalılara hizmet verecek olan Türk Telekom 4.5G otobüsündeki uzman ekipler, müşterilere Türk Telekom’un Fiber Güçlü 4.5G hizmetini anlatıp, müşterilerin cihazlarının 4.5G uyumlu olup olmadığı konusunda bilgi vererek, 4.5G uyumlu SIM kart değişikliğini ücretsiz olarak gerçekleştirecek.
Toplam 24 ili ziyaret edecek olan Türk Telekom 4.5G roadshow’unun durakları arasında Bursa, Tekirdağ, Edirne, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Isparta, Denizli, Antalya, Konya, Kayseri, Adana, Gaziantep, Sivas, Erzurum, Trabzon, Samsun, Zonguldak, Eskişehir, Ankara, Sakarya ve Kocaeli yer alıyor.

 

 

Bu haber 606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...