“Terörle pazarlık olmaz”

16 Nisan 2016 10:30

Son zamanlarda artan terör olaylarını değerlendiren Belediye Başkanı Günaydın, Türkiye’nin güçlü bir devlet olduğunu belirterek, “İradesi neticeye geldiğinde yükselen bir milletiz. İşte ben yalnız buna güveniyorum. 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, katıldığı bir televizyon programında son zamanlarda artan terör olaylarını değerlendirdi. Türkiye’nin güçlü olduğunu belirten Günaydın, şunları söyledi: “İradesi neticeye geldiğinde yükselen bir milletiz. İşte ben yalnız buna güveniyorum. Ama bugünlerde olan terör olaylarında eğer bu güvencem olmasaydı belki kendimizi yerden yere vurabilecek kadar kötü bir gelecek görürdüm. Bu terörün baştan beri böyle çözülmeyeceği belliydi. Terörle pazarlık olmaz. Pazarlık edildi. Adeta onlara gelin bu memleketi mahvedin, yıkın denildi.
Genel Başkanımız dedi ki; Türk Bayrağı Kandil’e dikilmeli. Bunu söyleyeli 6 yıl oldu. PKK’yla pazarlık edilmez ve yok edilmelidir anlamında bunu söyledi. Ama bunu kimse anlamadı. Hazırlık yapıldı. Bir insanın söylemeyeceği bir olayı en üst noktadaki insanlar söyleyebiliyor. Silahları toprağı gömüp yurtdışına gideceksiniz dediler. Gömecek olan kim, terörist, haydut, katiller. 35 bin insanımızı öldüren, Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyen insanlar. Peki bir tane silahı toprağa gömdü mü, yurtdışına çıktı mı? PKK bunu şifre gibi algıladı. Maalesef seçimle gelen belediye başkanları asfaltların altına mayınları döşediler, hendekler açtılar. 81 vilayetimiz silah deposu haline getirildi. Silahları gömün demenin şifresi demek ki buymuş. Böyle anladılar. Şuanda da bu memleket bu hale getirildi. Hiçbir zaman terörle pazarlık yapılamaz. Terör yok edilmeli.
Terör bu noktaya getirilmeden önce Türkiye’mizde vahim olaylar yapıldı. Bu cinayetten öte bir olaydır. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kriptolu odalarına girilmesi Balyoz ve Ergenekon hareketi yapıldı. Meşhur Ergenekon destanımızı nereye götürdüler. Önce Silahlı Kuvvetlerimizdeki kaç tane komutanımız bu Balyoz ve Ergenekon’dan dolayı görevlerinden atıldı. Bunları yaptıranlar milletten özür dilemelidir. Samimiyetle memleket kararları alınması gerekir. İnisiyatif kullanılması lazım. Terörde kötüye gitmemizin bir nedeni de inisiyatif kullanılmadı, karar verilmedi.”

Bu haber 660 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...