Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Eroğlu bugün şehrimizde

16 Nisan 2016 10:42

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bugün Isparta’ya geliyor. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Isparta programı kapsamında Sütçüler ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek 2 adet tesisin temelini atacak.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Isparta ilinde düzenlenecek olan toplu temel atma merasimi ile 1,5 milyon lira yatırım bedelli 2 adet tesisin temelini atacak.
ISPARTAYA 1,5 MİLYON TLLİK 2 TESİS
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, saat 10.00da Sütçüler Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek toplu temel merasiminde DSİ tarafından inşa edilecek Sütçüler Yeşilyurt YAS Sulama Şebekesi 1.Kısım Sulaması ile Sütçüler Kasımlar Kasabası Taşkın Koruma tesisinin temelini atacak.
Ayrıca Bakan Prof. Dr. Eroğlu, Sütçüler ilçesinde OGM tarafından gelir getirici tür projesi kapsamında orman köylerinde yaşayan 10 aileye, Orköy kredisi kapsamında da 15 aileye sertifika verecektir.
730 DEKAR ZİRAİ ARAZİ SUYA KAVUŞACAK
Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak sulama tesisi hizmete alındığında 730 dekar zirai arazi sulamaya açılacak. Ayrıca, temeli atılacak taşkın koruma tesisi ile de 1 yerleşim yeri taşkın zararlarından korunacak.

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...