“TOKİ vasıtasıyla dar gelirli hemşehrilermizi konut sahibi yapmış olacağız”

16 Nisan 2016 10:42

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, 1 Kasım seçimleri öncesinde Başbakan Davutoğlu tarafından verilen hükümet vaatlerinin 3-4 ay gibi bir sürede yüzde 100’ünün tamamlandığını söyledi. Zabun, “Isparta’da da en kısa süre içerisinde projelendirmek suretiyle TOKİ vasıtasıyla dar gelirli hemşehrilermizi konut sahibi yapmış olacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, 1 Kasım seçimleri öncesinde verilen ulusal ve yerel vaatlerle ilgili değerlendirmede bulundu. Ulusal anlamda verilen vaatlerin tamamının gerçekleştirildiğini belirten Zabun, “3-4 aylık kısa bir hükümet süresi içerisinde bu kadar vaatleri hayata geçiren bir başka hükümet ve siyasi parti daha olmamıştır. Bundan hem onur, hem şeref duyuyoruz. Hem de milletimize vermiş olduğumuz vaatlerin yerine getirilmesinden dolayı ayrıca onur duyuyoruz” dedi.
TOKİ’DE PROJELENDİRME YAPILACAK
Ulusal anlamın dışında Isparta’da da vatandaşlara verdikleri vaatler olduğunu hatırlatan Zabun, şunları söyledi: “Bunların da hayata geçirilmesi noktasında son sürat çalışıyoruz. Bu konudaki en önemli sözlerimizden birisi dar gelirli vatandaşlarımıza ucuz konut sağlamak maksadıyla TOKİ’yi bir kez daha Isparta’da devreye almak ve bu şekilde ucuz konut üretmekti. Bu konuda milletvekilimiz Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’in de açıklamaları geçen hafta kamuoyuna yansıdı.
Milletvekillerimizin de gayretiyle tapu devriyle ilgili pürüz ortadan kaldırıldı. Tapu devri TOKİ’ye gerçekleştirilmiş oldu. En kısa süre içerisinde projelendirmek suretiyle TOKİ vasıtasıyla dar gelirli hemşehrilerimizi konut sahibi yapmış olacağız.”

 

Bu haber 726 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...