Eğirdir Belediyesinden temizlik atağı

19 Nisan 2016 16:36

Eğirdir Belediyesi, yaklaşan yaz günlerine hazırlık için geniş çaplı temizlik atağı başlattı. 

Konu ile ilgili Eğirdir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Eğirdir doğal güzelliği yanında çevre düzenlemesi ile de dikkat çeken bir ilçe. Bu oluşumu sağlayan Eğirdir Belediyesi güçlü bir temizlik ordusuna sahip.
Yaz günlerinin yaklaştığı şu günlerde sıcaklığın etkisi ile sokaklarda birikecek çöp malzemeleri son derece önem taşıyor. Toplanmayan her atık maddenin koku ve sinek yuvası olacağını bilen belediyemiz her vatandaşın temizlik konusunda belediyenin yanında olmasını beklemektedir.
Ülkemizdeki birçok yerleşim bölgelerinde temizlik ön planda tutulmakta olup vatandaşların temizlik konusunda duyarlı olmaları istenmektedir. Eğirdir Belediyesi de adı geçen konuya yüksek ölçüde önem vermektedir. Bu yüzden çöplerin poşet içerisinde ağızları kapalı bir şekilde toplama merkezlerine bırakılması önerilmektedir. Ayrıca yaz uygulaması çerçevesinde çöp toplama merkezlerine çöp poşetlerinin bırakılma saatleri de belirlenmiş durumda. 01.4.2016 tarihinden itibaren vatandaşlarımızın çöplerini, yaz sıcağında kokmaması ve sinek yuvası olmaması için saat 19.00-21.00 arasında toplama merkezlerine koyması rica edilmektedir.
Bu konuda saatlere uymayan vatandaşlarımızın Zabıta Yönetmeliğinin 5. Maddesi gereğince 220 TL para cezasına çarptırılacağı unutulmamalıdır. Konu ile ilgili uyarı belgeleri zabıta ve muhtarlar aracılığıyla evlerimize ulaştırılmıştır.
Vatandaşlarımızın konuya duyarlı olmalarını belediyemiz önemle beklemektedir” denildi.

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...