Eğirdirli yelkenciler bölge yarışları için Adana’da

20 Nisan 2016 17:57

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Bölge Kupası yarışları 20-23 Nisan 2016 tarihleri arasında 1. Bölge Amasra Yelken Kulübü/Bartın, 2. Bölge İstanbul Yelken Kulübü/İstanbul, 3. Bölge Gemlik Yelken Kulübü/Bursa, 4. Bölge Kuşadası Yelken Kulübü/Aydın, 5. Bölge Adana yelken Kulübü/Adana olmak üzere toplam 5 bölgede ve Optimist, Laser Radial, Laser 4.7 ve Laser Standart sınıflarına açık olarak yapılacak.

Eğirdirli Yelkenciler Adana’da yapılacak olan yelken yarışlarında ilimizi temsil edecekler.
Isparta İl Yelken temsilcisi Şeref Ağartan, yelkencilerimizin bu yarışlarda derece yapmalarını beklediğini ifade ederek şunları söyledi: “Bu yarışlar, Türkiye Yelken Federasyonu Kupası yarışları için seçme yarışı niteliğinde olacaktır. İlimizi temsilen katılacak olan yelken kafilesinde İdareci olarak Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer, bölge antrenörü Ahmet Şahan, Laser Radial sınıfında yarışacak yelkenciler; Utku Mehmet Dikmen, Alpcan Eken, Optimist sınıfında Ali Lök, Gamze Akçin, Aybars Kaya, Arif Aslantürk, Elif Ilgaz Çam yer alacak.
Yelkencilerimizin bu yarışlarda derece yapmalarını bekliyorum. Federasyon kupasında yer almamız gerekiyor. Katıldığımız bölge Akdeniz Bölgesi. Az çok kulüp ve yarışçıları tanıyoruz. Yarışçılarımızın kazanmak için gayret sarf edeceklerine inanıyorum.
Adana’ya Eğirdir Belediyesi’nin yaptırdığı römorkla teknelerimizi taşıyacağız. Tekne nakliyesi ve ulaşım işi Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün gayretleriyle çözüme kavuştu. Kendisine şansım ve yelkenciler adına teşekkür ediyorum.
Isparta’yı temsil edecek olan Eğirdirli yelkencilerimize Bölge Kupasında başarılar diliyorum”.

Bu haber 758 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...