Minik Öğrencilerin Peygamber Sevgisi

20 Nisan 2016 17:59

Isparta’da Kutlu Doğum Haftası programları kapsamında İstiklal Anaokulu öğrencileri “Peygamber Sevgisi” temalı Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.

Minik öğrencilerin okulda düzenledikleri Kutlu Doğum Haftası özel etkinliği velilerden büyük ilgi gördü. Program sırasında duygulu anlar yaşanırken, minik öğrenciler katılımcılardan büyük bir beğeni aldı.
Misafirleri kendi yaptıkları güller ile karşılayan minik öğrenciler katılımcılara gül suyu ikram ettiler.
Çocukların hazırladıkları programda Peygamber Efendimiz(S.A.V) in hayatını anlatan şiirler okudular dramalar yapıp birlik beraberlik duası edip din dersinde öğrendikleri duaları okudular.
Okul yönetimi tarafından hazırlanan anı defterine veliler günün anlam ve önemi ile ilgili duygularını yazarken, etkinlik sonunda pasta kesimi yapılıp velilere ve çocuklara ikram edildi.
Veliler programdan oldukça etkilendiklerini söyleyerek, okul yönetimine teşekkür ediyoruz, çocuklarımızı manevi olarak gelecekte ülkemiz ve milletimiz için faydalı birey olmaları için çaba sarf ediyorlar. Çok duygulandığımız bir program oldu. Bir kez daha emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz dediler.

 

Bu haber 753 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...