Yalvaç’ta uyuşturucu operasyonu

22 Nisan 2016 18:59

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğünce, Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak Suçu ve 6136 sayılı Kanuna Muhalefet Suçundan şüpheli şahıslara işlem yapıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede; “Yapılan bir ihbarı değerlendiren Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Yalvaç ve Gelendost İlçelerinde bulunan gazinolarda esrar maddesi pazarlandığı ve kullanıldığı bilgisi edinmeleri üzerine gerekli çalışmalara başlamışlardır.

Konuyla ilgili yapılan çalışmalarda üç şüpheli tespit edilmiş ve adli makamlardan alınan arama kararı gereği yapılan aramalarda;

Şüpheli T.Ö nün ikametinde 1 adet Walter marka ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör ve 12 adet 9mm çaplı MKE fişek ve ayrıca 5 gram esrar maddesi ile iki adet ocb x-pert marka çarşaf tabir edilen tütün kâğıdı ele geçirilmiştir.

Şüpheli A.Ç nin ikametinin jandarma sorumluluk alanında bulunması sebebiyle jandarma görevlilerince yapılan aramada 1 adet ruhsatsız antika tabir edilen tek kırma av tüfeği ele geçirilmiştir. Ayrıca A.Ç isimli şahsın uyuşturucu suçundan kaydının bulunduğu anlaşılmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir” denildi.

 

Bu haber 621 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...