Elektrik kesintisi

27 Nisan 2016 16:00

Akedaş’tan elektrik kesintisi duyurusu yapıldı. Kesinti programı şöyle: “26 Nisan 2016 Salı günü 09:00 ile 17:30 saatleri arasında M 1 DM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkez; Bahçelievler, Bağlar, Gülistan, Yedişehitler, Muzaffer Türkeş, Pirimehmet, Yayla, Sanayi, Hızırbey, Moderevler Mahallelerinin belirli bölgeleri ile Özel Isparta Hastanesi ve Özel Davraz Yaşam Hastanesi ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecek denilmiştir.

Söz konusu elektrik kesintisi ile ilgili olarak, Özel Isparta Hastanesi ve Özel Davraz Yaşam Hastanelerinin elektrikleri KESİLMEYECEK ancak yukarıda da belirtilmiş olan Mahallelerimizin belirli bölgelerinde kesinti yapılacaktır.

29 Nisan 2016 Cuma günü 09:30 ile 17:30 saatleri arasında İslamköy DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Atabey İlçe Merkezi, İslamköy ve Kapıcak Köyleri AKB Tarım SHD., Kale Maden, Tezmar, Sonmar, Astar İnş., Elmataş ve Ayes SHD. ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

28 Nisan 2016 Perşembe günü 00:30 ile 05:30 saatleri arasında Adatepe DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Senirkent İlçesine bağlı; Büyükkabaca Kasabasının Tokat Mahallesi ve Gençali, Akkeçili, Kuzyaka, Bülbül, Kayaağzı Köyleri, Hoyran DSİ., Gülbuklar tarım, Turan Petrol, Öz (Soil) Petrol, Gülen tarım, Sökerler, Şahin, Turgaylar Soğuk Hava Depoları ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir”.

 

 

Bu haber 632 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...