Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Büyükleblebi

27 Nisan 2016 16:07

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığının olağan genel kurulu önceki gün Kültür Sarayında gerçekleştirildi. Kongrede, mevcut Başkan Mustafa Akbulut görevini bırakırken, başkanlık için ise tek aday olan Kenan Büyükleblebi tüm delegelerin oylarını alarak partinin yeni Merkez İlçe Başkanı oldu.

Saadet Partisi Merkez ilçede önceki gün kongre heyecanı yaşandı. Partinin Merkez İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı 24 Nisan 2016 Pazar günü yani dün Kültür Sineması Salonunda gerçekleştirildi. Kongre saat 13.30’da başladı. Bilindiği gibi, Merkez İlçe Başkanlığı görevini uzun süredir Mustafa Akbulut, geçtiğimiz gün yapılan basın toplantısında yarınki kongrede göreve bırakacağını ve aday olmayacağını açıklamıştı. Yine aynı toplantıda kongreye tek başkan adayı ile gidileceği ve o isminde bugüne kadar partinin çeşitli kademelerde görev yapan Kenan Büyükleblebi olduğu açıklanmıştı.

Dün yapılan kongreye partinin Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi, TV Yapımcısı Mustafa Kaya ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Adem Oflaz, kongrenin heyecanlı ve coşkuyla geçtiğini belirterek; “Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Akbulut’a, bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, bu kongrede tek aday olarak seçimlere giren ve seçilerek görevi devralacak olan yeni Merkez İlçe Başkanı arkadaşımız Kenan Büyükleblebi’ye ve yönetimine de bu zorlu görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi ve yaklaşık 400 delege oy kullandı ve Saadet Partisi’nin yeni Merkez İlçe Başkanı Kenan Büyükleblebi oldu.

Büyükleblebi, konuşmasında; “Biz yönetim olarak göreve talip olduk ve delegelerimizin teveccühleriyle de bugün göreve getirildik. İnşaallah Allah yardımcımız olsun. Bizler, milli görüş kadroları olarak var gücümüzle çalışmaktayız, son iki yıllık süre içerisinde esnaflarımıza, oda başkanlarımıza, sivil toplum kuruluş örgütlerine, ziyaretlerimizi gerçekleştirdik ve Isparta’mızın menfaatleri doğrultusunda görüş alış verişinde bulunduk. Şuanda adayız ve yarın yapacak olduğumuz kongremizle görevimizi resmileştireceğiz ve Isparta’mıza daha iyi hizmetler yapabilmek için geliyoruz. Yaşanılabilir bir Isparta, yaşanılabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya için Saadet Partisinde buluşalım çağrısında bulunuyorum” dedi. 

Bu haber 997 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...