Travel Expo Ankara´ya, EĞİRDİR damgası

30 Nisan 2016 12:50

21-24 Nisan 2016 tarihlerinde Atis Fuarcılık tarafından organize edilen “TravelExpo Ankara” Fuar’ında Eğirdir Belediyesi zengin tanıtım ürünleri ile fuara damgasını vurdu. 

Turizm hizmeti üretenlerle, bu hizmeti alacakları aracısız bir araya getiren ve uygun fiyatlarla seyahat planları oluşturulmasına imkân veren Travel Expo Ankara 2016 Turizm Fuarı, Ankara’da gerçekleştirildi. Fuara Eğirdir Belediyesini temsilen Hal Müdürü Eşref Çatal, Destek Hizmetler Müdürü Gamze Göksu, Zabıta Komiseri Ayla Büyükçetin, Park Bahçeler Personeli Burhan Özongun Fuarda görev alarak ilçenin tanıtımına katkıda bulundular.
Atis Fuarcılık tarafından Anadolujet ve TAV sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkı ve destekleriyle bu yıl ilk kez düzenlenen TRAVELEXPO Ankara Turizm Fuarı’nın teması ise ‘Termal Turizm’ olarak belirlendi. Seyahat planlamak isteyenler, uygun fiyat ve kalitede ulaşım ve konaklama imkânları, gidilecek gezilecek yerler hakkında bilgi alma imkânı yakalayacak, alternatif tatil seçenekleri de nihai tüketiciye sunuldu.
Eğirdir standında Belediye, tarih, kültür ve turizm değerlerinin yanı sıra elma, elma suyu, elma cipsi, sazan dolması, elmalı tahin helvası, elma reçeli, çıtır elma, elma marmeladı, elma tatlısı, tanıtım kitapçığı ve el broşürleri ile ilçenin zenginliklerini tanıtarak kamuoyu oluşturdu.
Ankara'daki fuar hakkında görüşlerini belirten Hal Müdürü Eşref Çatal, "21-24 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda, ilçemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bölgelerden ve birçok ilden gelen insanlara Eğirdir'i anlattık. Yoğun ilgi gören standımızda 4 gün elma, elma suyu, çıtır elma, sazan dolması ve elma ürünlerini ikram ettik, tanıtım broşürlerimizden verdik. Verimli bir fuar olduğu kanısındayız. Eski Turizm Bakanımız Atilla Koç'u, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'ı ve çok sayıda milletvekillerimizi standımızda misafir ederek ilçemizi anlattık, ikramlarda bulunduk. Her fırsatta ilçenin tanıtımı için gayret gösteren Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e ve fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayında Truva, Zelve ve Atrium hollerinde 21-24 Nisan 2016 tarihleri arasında açık kalan fuarda Eğirdir Belediyesi standında Eğirdir tanıtım broşürleri, Eğirdir Elması ve Eğirdir Elmasından üretilen ürünleri hediye olarak dağıtılması ziyaretçilerden tarafından memnuniyetle karşılandı.
Ankara'dan dönen fuar ekibinden bilgiler alan Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir'i her fırsatta tanıtmaya devam edeceklerini belirterek, "İzmir'de, Ankara'da, İstanbul'da Antalya'da gerçekleşen çoğu fuarda ilçemizi tanıttık, bundan sonra da bulduğumuz fırsatlar değerlendirip, sadece turizm fuarlarında değil, değişik sektörlerin fuarlarına da katılarak ilçemizin tanıtımı yapmaya devam edeceğiz. " ifadesinde bulundu.

 

 

Bu haber 777 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...