EXPO’da ROSENSE Stand açtı

3 Mayıs 2016 16:14

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, 53 ülkenin katılımıyla düzenlenen Antalya’daki EXPO 2016’da sektör adına sadece Rosense’nin orada olduğunu ifade ederek, bunun ilimiz adına çok büyük bir kazanım olacağını dile getirdi.

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Rosense’nin Isparta adına yaptığı tanıtımlar hakkında bilgi verdi. Rosense’nin çalışmalarına tam gaz devam ettiğini belirten Çelik, “Üretim ve pazarlamamızda herhangi bir sıkıntı söz konusu değil.
Ama biz bununla yetinmiyoruz. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışında ürünlerimizin rahat bir şekilde pazarlanabilmesi ve tüketicilerle buluşturulabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Çelik, Rosense’nin tanıtım kapsamında sektör adına EXPO 2016’da Isparta’yı temsil ettiğini ifade ederek, Ramazan ayı etkinlikleri hakkında da bilgi verdi.
BÜYÜK BİR MİSYONDUR BU
22 Nisan Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı gerçekleştirilen Antalya’daki EXPO 2016’da 23 Nisan’dan itibaren yer almaya başladıklarını kaydeden Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, şunları söyledi: “Kongre merkezinin karşısında çok güzel bir yer tahsis ettiler bize. Isparta’dan sektör adına katılan tek firmayız. Bu güzel bir şey. Ben bunu sadece Isparta ve Rosense adına bir kazanım olarak görmüyoruz. Hakikaten Isparta adına, Isparta’nın değerlerinin ve ürünlerinin pazarlanması yurtiçi ve yurtdışı firmalarına tanıtılması noktasında bizim üzerimize büyük görev düşüyor. Büyük bir misyondur bu. Biz bunu yerine getirmek için orayız. Isparta’yı 6 aylık süreyle orada temsil edeceğiz.
BİN ORTAĞIN SORUMLULUĞUNU HİSSEDEREK ORADAYIZ
EXPO 2016 sadece 6 ay ya da 1 yıl olarak düşünülmüş bir etkinlik değil. Bundan böyle uluslar arası her türlü etkinliklere ev sahipliği yapabilecek kapasitede dizayn edilmiş ve gerçekten baş döndüren bir teknoloji. Beklentilerimiz oradan çok yüksek. 53 ülkenin katılımıyla açılış yapıldı. Dünyanın her yerinden insanlar buraya gelip ziyaret edecekler. İş ve ekonomi dünyası burada olacak. Sanat dünyası burada olacak, kültür etkinlikleri burada olacak. Dolayısıyla her kesimden insanlığa mesajınızı iletmek ve onlarla irtibat kurma şansına sahipsiniz. Isparta adına büyük bir kazanım olacak. Gülcülükle iştigal eden 12 bin ortağın sorumluluğunu hissederek oradayız. Bu böyle bilinsin.”
İSTANBUL VE ANKARA’DA RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİNE KATILACAĞIZ
Öte yandan daha geniş kitlelere ulaşabilmek adına büyük şehirlerde Ramazan ayı etkinliklerine katıldığını belirten Çelik, bu etkinliklerin bu sene de devam edeceğini ifade etti. Çelik, “Kitlelere ve tüketici gruba ulaşabilmek için 2014’te Ramazan ayı boyunca Sultanahmet Ramazan etkinliklerine katılmıştık. 2015’te Maltepe etkinliğine katıldık. Bu yıl yorucu ve zahmetli mücadelenin sonucunda Ramazan ayı boyunca Sultanahmet, Maltepe ve Yenikapı’da Rosense adına stantlarımızı açacağız. İstanbul demek Türkiye demek. Herkesle irtibat kurma şansımız olacak. Gülün ne kadar değerli olduğu, insan hayatında ne kadar önemli bir yeri olduğu konusunda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Oradaki amacımız sadece ürün satmak değil. Önemli olan ürünün orada tanıtılması, bunun Isparta’da yetişiyor olduğunun bilinmesi, bunun dünyada lider konumda olduğunun bilinmesi ve milli bir ürün olması sebebiyle de herkesin bununla gurur duymasını istiyoruz. Herkesi gülle tanıştıracağız. 3.etkinlik olarak Etimesgut’taki etkinliklere müracaatımız oldu. İnşallah olumlu cevap alma noktasına geldik. İstanbul, Antalya ve Ankara, gelecek sene belki İzmir, Konya, Adana olabilir. Bu tür etkinliklerle Isparta’nın değerlerini tanıtmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
YENİ MAĞAZAMIZIN YERİ ÇOK GÜZEL
Diğer taraftan şehrin farklı noktalarına mağaza açan Rosense’nin son mağazasının İstanbul yolu üzerinde inşaatı bitmek üzere olan Bayhanlar İnşaat’ta açılacağını duyurdu. Çelik, “Mayıs ayı içerisinde eski çevre yolu üzerinde İstanbul yoluna bağlantı noktasında Bayhanlar İnşaatın zemin katında olacağız. Çift taraftan gelenlerin uğrak yeri olacak. Mükemmel bir yer oluyor. Öğrenci kesiminin yoğun olduğu bir yer. Ayrıca Isparta’yı transit geçen misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yer olacak orası” dedi.

Bu haber 750 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...