Gönenli Öğrenciler TEOG stresini Rüya Parkta Attılar

4 Mayıs 2016 16:23

Gönen Süleyman Demirel Ortaokulu son sınıf öğrencileri TEOG stresini öğretmenleri ile birlikte Eğirdir Belediyesi rekreasyon alanı olan Rüya Park’ta attılar. 

Geçtiğimiz hafta yapılan TEOG sınavı sonrasında Gönen Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencileri Eğirdir’e bir gezi düzenleyerek, Eğirdir Belediyesi Rüya park gezisi, Kayık Turu, Bisiklet binme etkinliği, barbekü partisi ve Eğirdir’in yerel, kültürel zenginliklerini gezme ve tanıma imkanı buldular.
Gezide öğrencilere Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve belediye yetkilileri eşlik ederken, çocuklar TEOG stresini atmanın mutluluğunu yaşadılar.
Gönen Süleyman Demirel Ortaokulu Müdür yardımcısı Mustafa Soylan“Öğrencilerimizin hafta içerisinde yapılan TEOG sınavı sonrasında Eğirdir gezisi yapma sözü vermiştik. Bunu da yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gezide bizlere destek olan Başta Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e, Gönen Gençlikspor İlçe Müdürümüz Hakan Çelebioğlu’na ve belediye personellerimize çok teşekkür ederiz. Bizi güzel ağırladılar” dedi.
Gezide Başkan Şengöl ise öğrencilerle tek tek ilgilenerek Eğirdir hakkında bilgiler verdi. Tüm Okullarımıza olduğu gibi dışarıdan öğrencilerimizin Eğirdir’i tanımasına fırsat veren tüm okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.
Gezi öğrencilerin Tekne Turu ve Eğirdir’in tarihi ve kültürel değerlerini gezmesi ile son buldu.

 

 

Bu haber 1043 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...