Eğirdir´e Meslek Yüksek Okulu Binası Daha Kazandırılacak

6 Mayıs 2016 15:31

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün her fırsatta dile getirdiği "idealim Eğirdir'e Butik Üniversite kurmak" sözünü yerine getirmek için harekete geçti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur ve Kanal 32 Genel Müdürü Fatih Kurt ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek, Eğirdir'e yapılması planlanan Meslek Yüksek Okulu binası projesini görüştüler.
Eğirdir'in eğitimi için canla başla çalışmaya ve taşın altına gövdesini koymaya hazır olduğunu belirten Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Eğirdir'de yapılması ız. düşünülen MYO binası için Belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır. Her türlü desteği sağlayacağımızın teminatını veriyorum" dedi.
Tip proje teklif edilen ve Eğirdir'de Köprübaşı Mevkiindeki Turizm Otelcilik Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun bulunduğu alanın yakınında yapılması düşünülen yeni binanın kargas inşaatı Eğirdir Belediyesi tarafından yapılacak. Başkan Şengöl, "Binanın karkas inşaatını Belediye olarak biz yapacağız. Bunun da sözünü buradan veriyoruz. Yeter ki Eğirdir'imize okul binası yapılsın, yeni bölümler açılsın, yeni öğrenciler gelsin ve öğrenci sayısı artsın" açıklamasında bulundu.

 

 

Bu haber 736 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...