Türkiye Basketbol 2. Ligi Final müsabakaları Isparta’da

6 Mayıs 2016 15:38

Türkiye Basketbol 2. Ligi Final Grubu basın toplantısı Isparta Etnografya Halı ve Kilim Müzesi’nde gerçekleştirildi.

6 Mayıs Cuma günü Isparta Işıkkent Spor Salonu’nda start alacak olan Türkiye Basketbol 2. Ligi Final Grubu basın toplantısı Isparta Etnografya Halı ve Kilim Müzesi’nde gerçekleştirildi.
Bursaspor, İstanbulspor Beylikdüzü, OGM Orman Gençlik ve Samsun Büyükşehir Belediye Anakent’in önümüzdeki sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde yer almak için mücadele edeceği basın toplantısına, Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Gençlik ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor Şube Müdürü Ahmet Taşdemir, Isparta Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, Isparta İl Temsilcisi Murat Sağlamer ve TBF Ligler Direktörlüğü Yetkilisi Gökhan Tokatlı katıldı.
Basın toplantısının açılış konuşmasını Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek gerçekleştirdi. Gevrek,‘’Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Final grubunun Isparta’ya verilmesinden dolayı Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay’a teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm takımlara başarılar dilerim’’ diye konuştu.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor Şube Müdürü Ahmet Taşdemir konuşmasında ‘’Önemli organizasyonlardan birisi, herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Takımlarımıza başarılar dilerim’’ dedi.
Isparta Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan ise ‘’Ispartamız’a teşrif ederek gelen takım temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. Burada Halı ve Kilim Müzemiz’de bu toplantıyı yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm ekiplerimize başarılar diliyorum’’ şeklinde görüş bildirdi. Isparta İl Temsilcisi Murat Sağlamer, ‘’Hepiniz hoş geldiniz. Bu organizasyonun Isparta’da olmasını sağlayan Sayın Harun Erdenay ve Sayın Ayhan Özgümüş’e çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyon bizim için çok önemli. Tekrar hoş geldiniz’’ dedi.
Basın toplantısında son olarak söz alan TBF Ligler Direktörlüğü Yetkilisi Gökhan Tokatlı, ‘’Final Grubu’nda mücadele edecek dört takımımıza da başarılar diliyorum. Sayın il müdürümüze ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Maçlarımız TBF TV ve Bursaspor TV’den canlı olarak yayınlanacak. Akreditasyon uygulamamız olacak. İnşallah sakatlıksız ve güzel bir turnuva diliyorum’’ diye konuştu.
Basın toplantısının ikinci bölümünde Bursaspor, İstanbulspor Beylikdüzü, OGM Orman Gençlik ve Samsun Büyükşehir Belediye Anakent’in temsilcileri söz aldı.
Orman Gençlik Başantrenörü Serkan Tören: ‘’Zor bir lig etabından sonra buraya kaldığımız için çok mutluyuz. Tüm takımlara başarılar diliyorum.’’
Samsun BŞB Anakent Başantrenörü Ali Burgul: ‘’Organizasyon yetkililerine teşekkür ediyorum. Buradaki dört takımın da eşit şansı var. Basketbol antrenörü olarak diğer üç kulübe de saygı duyuyorum. Hem kendi takımıma, hem de diğer takımlara başarılar diliyorum.’’
Bursaspor Başantrenörü Şemsettin Baş: ‘’8-9 aylık yoğun bir çalışmanın ardından buraya kaldığımız için çok mutluyum. Sakatlıksız ve başarılı bir turnuva diliyorum.’’
İstanbulspor Beylikdüzü Başantrenörü İlker Salman: ‘’İl temsilcimize ve federasyona teşekkür ediyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum.’’

Bu haber 1026 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...