Hayvan severlerden gönüllü destek

6 Mayıs 2016 15:47

Isparta Belediyesi, eski Burdur Yolu üzerinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan 49 yıllığına kiraladığı arazi üzerinde Hayvan Barınağı kurma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ihalesi gerçekleştirilen ve inşaat çalışmalarına başlanacak Hayvan Barınağı’na gönüllülerden tam destek geldi. Bir gurup hayvan sever, gönüllü olarak hayvan barınağıyla ilgilenmek istediklerini belirtti. 

Gönüllü hayvan severlerden Tecahat Gönendi, Gamze Özgür, Oylum Konay, Elif Silleli, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın hayvanların barınması, bakımı için attığı adımları takdirle karşıladıklarını söyleyen hayvan severler projenin tamamlanmasının ardından, barınakta gönüllü olarak maddi ve manevi olarak görev almak istediklerini belirttiler. Projeye üniversiteli hayvan severlerin de destek olabileceği belirtilirken, Tecahat Gönendi, “Projeyi gönüllü olarak destekliyoruz. Güzel bir proje, bu projeyi hazırlamanızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi. Hayvan severler ayrıca böyle bir projenin yaşanabilir iller arasında birinci sırada yer alan Isparta’ya çok daha fazla değerler katacağını kaydetti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve gösterilen duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ortaya konan bu davranışın artması temennisinde bulundu. Günaydın, belediye ile gönüllüler arasında çalışmalarda ortak bir ilgi kurulabileceğini söyleyerek, “Hayvan barınağında görev yapacak olan belediye personelimizle birlikte, sizlerle ortak daha güzel çalışmalar yapılabilir. Projemiz 49 dönümlük bir alanı kapsıyor. İhalesi yapıldı, inşaat safhasına geçeceğiz. Burayı 8 ay içerisinde tamamlayacağız. Projelendirme çalışmasını belediyemiz gerçekleştirdi. Çok hassas davranıldı. Türkiye’ye en iyi örneklerden birisi olacağına inanıyoruz. Böylesi bir projede sizlerin de desteğini görmek bizleri de güçlendirir ve mutlu eder. Ziyaretleriniz ve destek mesajlarınızdan dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Bu haber 549 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...