TBMYO 4. Proje Sergisi Açıldı

6 Mayıs 2016 16:00

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “TBMYO Proje Sergisi”nin açılışı, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, rektör yardımcıları, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

TBMYO Fuayesi’nde açılan sergide, öğrencilerin eğitim öğretim yılı içerisinde el sanatları, görsel sanatlar ve teknoloji alanında yapmış oldukları çalışmalar sergileniyor. “4. TBMYO Proje Sergisi” hakkında bilgi veren TBMYO Müdürü Öğretim Görevlisi Zafer Çağlar, MYO bünyesindeki 17 bölümün katılımıyla açılan sergide, öğrencilerin el emeğiyle oluşturdukları eserlerin yer aldığını dile getirdi.
SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı da okul sıralarında aldıkları teorik bilgiyi uygulanabilir hale getiren öğrencileri özverili çalışmalarından dolayı kutlayarak serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Isparta Valisi Vahdettin Özkan ise “Personeli ve öğrencisiyle şehrimiz için büyük bir fırsat olan Üniversitemizi, bilim ve teknolojiye yaptığı katkılardan dolayı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

 

 

Bu haber 1005 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...