Ayan ve Ayhan Aileleri dünür oldu

3 Aralık 2012 19:05

Güldane – Nuri AYAN çiftinin kızı; TUĞBA ile,

Zühra – Bedri (Ayhan Plastik A.Ş ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı) AYHAN çiftinin oğlu MAHMUT, Hafta sonu Altınbaşak Yemek Tesislerinde düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile evlenerek dünyaevine girdiler.

Genç çiftin düğün törenine; Vali Memduh Oğuz, Isparta eski Valisi Şemsettin Uzun, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin  Kaçıkoç ve Yönetim Kurulu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum örgütü başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kıydığı nikahta genç çift Tuğba ve Mahmut ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dediler. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Vali Memduh Oğuz, Isparta eski Valisi Şemsettin Uzun, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptılar.

Düğün töreni; nikahın ardından davetlilere ikram edilen yemek ile sona erdi.

Genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

Bu haber 2481 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...