19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı

16 Mayıs 2016 15:58

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Etkinlikler kapsamında ilk olarak Gençlik Yürüyüşü yapılacak. Akabinde Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak ve çeşitli gösteriler sergilenecek.

19 Mayıs 2016 Perşembe günü icra edilecek program şöyle: “

1-"Gençlik Yürüyüşü" saat: 08.30'da İstasyon meydanından başlayıp, Valilik tören alanında sona erecek.

Gençlik Yürüyüşü, okulların temsilci öğrencileri, gençler, halk, ASKF yöneticileri ve sporcular ile birlikte kulüp temsilcilerinin ve beden eğitimi öğretmeni başkanlığında okul spor faaliyetlerinde yarışmalara katılan sporcular ile kurum amirlerinin toplanmasıyla başlayacaktır. Yürüyüş güzergâhı İstasyon Caddesinden başlayacak olup, Valilik binası önünde sona erecektir.

Sporcular, temsil ettikleri branşın spor kıyafetiyle yürüyüşe katılacaktır. Yürüyüşte Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri "Birlik ve Beraberlik Bayrağı ve Atatürk Posterini" taşıyacaklar.

a)   Çelenk sunma töreni saat: 09.30 Çelenk; Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK tarafından sunulacak.                                                               

b)     Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesi

c)     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK'in günün anlam ve önemi belirten konuşması,

d)     Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerinden Muhammet Yaşar TOPÇU tarafından '19 Mayıs'ta diişünceler' şiirinin okunması,

e)     Bisiklet gösterisi

f)      İlimiz sporcularının akrobasi gösterisi

g)     Halk Oyunları ekibinin gösterisi,

h)   "Gençlik Merkezimizin Halk Müziği dinletisi

i)    Kupa Töreni

j)    2015-2016 sezonu başarılı olan İlimiz sporcularının slayt gösterisi

k)  Süleyman   Demirel   Üniversitesi   öğrencilerinden   Songül   TOPALOĞLU   tarafından 'Bandırma Vapuru' şiirinin okunması,

I)   Karate gösterileri

m) Cimnastik grubu gösterileri

n)  Taekwondo gösterileri

o)   Dağcılık gösterileri

p)  Müzik yarışmasında dereceye giren müzik grubunun dinletisi.

B- SERGİ

1- 16 Mayıs 2016 tarihinde Pazartesi günü saat: 1.00'da IYAŞ AVM' de resim, ebru, 3 boyutlu resim, fotoğraf, sergisinin açılış töreni yapılacaktır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin resim, ebru, fotoğraf ve 3 boyutlu resim kurslarına katılan üyelerinin yaptıkları resim ve fotoğrafların yer aldığı sergi 18 Mayıs akşamına kadar devam edecektir”.

 

Bu haber 746 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...