Zübeyde Hanım İlkokulu Kermesine büyük ilgi

17 Mayıs 2016 18:26

Zübeyde Hanım İlkokulu önceki gün başlayan ve dün sona eren gıda kermesi gerçekleştirdi. Okul Müdürü Adnan Çelik; “Bütün velilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber okul aile birliğimize katkı sunmak amacıyla kermes düzenledik” dedi.

2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Yılının sonlarına yaklaşmaya başladığımız şu günlerde okullarda da yılsonu kermesleri hız kazandı.

Bunlardan birisi de dün Halife Sultan Mahallesindeki Zübeyde Hanım İlkokulu’nda gerçekleşti. Söz konusu kermes okulun bahçesinde yapıldı. Kermese Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. Kermese gelenlere Gözleme ve ayran ikram edildi.

Düzenlenen kermesle ilgili olarak bir açıklama yapan Okul Müdürü Adnan Çelik, şunları söyledi; “Okulumuz tüm velileri, öğretmenlerimiz ve öğretmenlerimizle beraber okul aile birliğimize katkı sunmak amacıyla bu kermesi düzenledik. Kermesimizden elde edilecek geliri okulumuz ihtiyaçları için kullanacağız. Biz bu tür etkinlikler ile velilerimizle kaynaşıyor ve geliri ile de okulumuzun ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Amacımız öğrencilerimize en iyi imkanları sunmakla birlikte, velilerimizle birlik ve beraberlik içinde olmayı sağlamaktır. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Kermeste emeği geçen tüm öğretmen, öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

Bu haber 1132 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...