IGİAD’dan 10.yıl kutlaması

17 Mayıs 2016 18:31

Isparta Genç İşadamları Derneği 10 .yılını mütevazi bir yemekle Barida Otel de kutladı.

Isparta Genç İşadamları Derneği 10 .kuruluş yıl dönümünü ülkemizin içinde bulunduğu durum ve şehitlere hassasiyetten dolayı kutlama programını iptal ederek düzenledikleri  sade bir yemekle kutladılar.

Kutlama yemeğinde konuşan Dernek başkanı M.Hakan Gökdoğan “Derneğimizin 10.yılını kutlamak üzere bir aradayız. Bu kutlamayı daha renkli ve coşkulu bir organizasyonla kutlamayı arzu etsek de ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ve aziz şehitlerimize olan hassasiyetimizden dolayı kendi aramızda mütevazi bir şekilde kutlamayı uygun gördük. Bu vesile ile canını ülkesi için feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum “dedi. Igiad ın 20 yi aşkın sektörde yüzlerce istihdam sağlayan seçkin üyeleri şehrin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirten Gökdoğan devletimizin bölünmez bütünlüğü temelli her farklı görüşü içinde barındıran çok sesliliğe inanan bir dernek olduklarını n da altını çizdi. Tüm ekip arkadaşlarına teşekkür eden Gökdoğan 5.yönetim kurulunun sonuna geldiklerini belirterek Igiad olağan genel kurulunu 28 Mayıs ta yapacaklarını ve 6. Dönemde de göreve talip oldukları açıkladı.

Gece de kurucu başkan Yunus Karabuluta da şükran plaketi takdim edildi. Karabulut “7 arkadaşımla 10 yıl önce derneğimizi kurduk.Birlik beraberlik çerisinde genç iş adamları ile ülkemize ve Ispartamıza anayasaya, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket etmeye özen göstererek faydalı olmaya özen gösterdik.Derneğimizin 10.yılında emin ellerde olduğunu görmekten geleceğe umutla bakmaktan kurucu başkan olarak gurur duymaktayım.”dedi

 

Bu haber 709 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...