Kent Konseyi engelli öğrencileri unutmadı

20 Mayıs 2016 13:21

Isparta Kent Konseyi Sosyal İşler Grubu Başkan ve üyeleri Engelliler Haftası çerçevesinde Yahya Kemal Beyatlı İlkokulunda eğitim gören görme engelli öğrencilere hediye takdim ettiler.

Isparta Kent Konseyi, son zamanlarda çalışmalarına hız verdi. Isparta Kent Konseyi Sosyal İşler Grubu Başkan ve üyeleri Engelliler Haftası dolayısıyla, dün saat 11.00’de Ayazmana Mahallesi’nde bulunan Yahya Kemal Beyatlı İlkokulunun engelli sınıflarına giderek eğitim gören engelli öğrencileri ziyarette bulundular. Ziyarete; Kent Konseyi Sosyal İşler Grubu Başkanı Ahmet Çevikbaş, Grup Başkan Yardımcısı Melek Ağlasunlu ve Konseyin Yürütme Kurulu Üyesi Naci Ökten ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Suat Tanyeri katıldı.

Okul Müdürü Ramazan Aşkın tarafından karşılanan heyet, ziyarette okuldaki Görme Engelliler Sınıfında eğitim gören görme engelli öğrencilere Spor Ayakkabısı, Top, Eşofman gibi spor malzemelerinden oluşan hediye çantası takdim ettiler. Söz konusu ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Kent Konseyi Sosyal İşler Grubu Başkanı Ahmet Çevikbaş, gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerde engelli çocukların Engelliler Haftasını kutlayarak öğrencilerle birlikte resim çektirdiler.

Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler böylesine anlamlı bir günde gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini belirtip, Kent Konseyi Sosyal İşler Grubu Başkan ve üyelerine teşekkür ettiler.

Grup Başkanı Ahmet Çevikbaş; “Bilindiği gibi içinde bulunduğumuz hafta Engelliler Haftası. Biz de Kent Konseyi olarak böylesine önemli bir haftada engellilerimize yani dezavantajlı kesimlere yönelik yaptığı etkinlikler çerçevesinde Yahya Kemal Beyatlı İlkokulumuzu ziyaret ettik ve öğrencilerimize çam sakızı, çoban armağanı hediyeler takdim ettik” dedi.

Amaçlarının farkındalık oluşturacak etkinliklere imza atmak olduğunu ifade eden Çevikbaş; “Farklı bir etkinlik düzenleyerek engelli çocuklarımızı mutlu etmeyi amaçladık. Bizlere her zaman destek olan ve birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirdiğimiz Kent Konseyi Başkanımız Sayın Mahmut Bülbül’e teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta Kent Konseyi Genel Sekreteri Suat Tanyeri de, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle şehrimizde eğitim veren Yahya Kemal Beyatlı İlkokulumuzu ziyaret ettik. Engellileri sadece bir gün değil, bir hafta değil yılın her günü hatırlamak gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Bu haber 713 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...