Apartlarda Denetimler Artırıldı

23 Mayıs 2016 16:33

İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri apartlardaki fuhuş olaylarını önlemek için denetimlerini artırdı. Bu kapsamda para karşılığı ilişkiye giren şahıslar tespit edilerek gerekli cezai işlemler uygulandı.

Konuyla ilgili şu bilgiler verildi: “Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesi sahibi olduğu ikamette para karşılığı fuhuş yaptırdığı bilgisi elde edilen Y.Y. isimli bayana ait ikamet ile daha önce de hakkında fuhuş yapmaktan çok sayıda işlem yapılan ve ikamet ettiği dairede fuhuş yapmaya devam ettiği anlaşılan N.A. isimli bayana ait ikametler takip altına alınmıştır.

Yapılan takip neticesinde Y.Y. isimli bayana ait ikametten çıkan A.D. isimli bayan ile M.Ö. isimli erkek şahıs durdurularak kendileri ile yapılan görüşmede Y.Y. isimli şahsa ait ikamette fuhuş yaptıklarını ve bunun karşılığında Y.Y. isimli şahsa para verdiklerini beyan etmeleri üzerine Y.Y. isimli şahıs hakkında “Fuhşa Teşvik, Yer ve İmkan Sağlama” suçlarından işlem yapılmıştır.

Bir başka dairede ise yapılan takip neticesinde N.A. isimli bayana ait ikametten çıkan İ.B. isimli şahıs ile yapılan görüşmede para karşılığı N.A. isimli şahsın dairesinde fuhuş yaptıklarını beyan etmesi üzerine şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Konu ile ilgili olarak fuhuş yapmak amacıyla kullanıldığı tespit edilen dairelerin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır. Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde fuhuşla mücadele konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.”  

Bu haber 597 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...