“Milli Görüş misyonunu daha ileriye taşıyacağız”

23 Mayıs 2016 16:36

Saadet Partisi’nin yeni Merkez İlçe Başkanı Kenan Büyükleblebi, görevi süresince farklı bir siyaset yolu izleyeceğini belirterek; “Hedefimiz, milli görüş misyonunu daha da ileriye taşıyarak tek başına iktidar olmaktır” dedi.

Büyükleblebi; “Bilindiği gibi Milli Görüş hareketinin tek temsilcisi Saadet Partisi’dir. Bu doğrultuda, 24 Nisan 2016 tarihinde yapılan Isparta Merkez ilçe kongremizde şahsım ve yönetimim göreve getirildik. Bizler, ‘Halka hizmetin Hakka hizmet’ olduğuna inandığımız misyonumuzu şerefle daha da yukarılara taşıyacağımız bir görev olarak görüyoruz. Bu misyonu gerçekleştirmek için parti teşkilatımız, milli görüş çerçevesinde titizlikle oluşturduğumuz kadrolarımız  ‘Vizyon Odaklı’ olarak çalışıyoruz. Bizler, bu kongreleri birer bayrak yarışı olarak görüyoruz ve bu dönemleri hizmet yarışı için demokrasilerin müstesna dönemleri olduğunu düşünüyoruz. Partimiz bu demokrasi bayramından birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz güçlenerek çıkmıştır. 

Bundan böyle Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı olarak halkımızla sürekli iç içe olacağız. İnşaallah önümüzdeki yıllar partimiz ve ülkemiz için bir dönem noktası olacak. Yani 14 senedir iktidarda bulunan ve ondan önce hükümette bulunan partilerin bu ülkemize hiç birşey veremediğini bu milletimiz açıkça görmüş durumda. Gerek ülkemizde gerekse ilimizde işsizlerimiz artıyor, üretim düşüyor, milletimiz fakirleştirilmiş. Bir resmi kurumun yaptığı araştırmaya göre, milletimizin % 95’i borçlu hale gelmiş. Milli ve manevi değerlerden uzaklaştırılmış, adeta milletimiz canlılığını kaybetmiş, boynu bükük bir vaziyette bizleri dinliyorlar. Biz Saadet Partisi Milli Görüş’ü olarak asla umutsuzluk taraftarı değiliz. Milletimize umut vermek, bu güzel insanların bu güzel ülkede iyi şekilde yaşaması için milli reçeteler uygulandığında bunun gerçekleşeceğini anlatıyoruz, milletimizi neşelendirmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra çok yoğun bir şekilde devam edecektir” dedi. 

Bu haber 532 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...