Süleyman Demirel Kongre Merkezi Iyaşpark Düğün Salonları Hizmete Başladı

23 Mayıs 2016 16:38

Süleyman Demirel Kongre Merkezi Iyaşpark Düğün Salonları baştan sona yenilenerek Isparta ve bölge halkına hizmet vermeye başladı. Iyaş A.Ş.Yönetimi, Süleyman Demirel Kongre Merkezini Sayın Cumhurbaşkanının adına yakışır bir tesis haline getirerek “Süleyman Demirel Kongre Merkezi Iyaşpark Düğün Salonları” adı altında hizmet veren yepyeni bir prestij merkezi haline getirdi. Daha şimdiden etkinlik ve konferans organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya başlayan Merkez, bu hafta sonu “Çırağan Salon” adı altında açılan büyük salonda gerçekleşen muhteşem düğünü ile düğün organizasyonlarının da startını verdi. Yine bu hafta sonu Iyaş A.Ş.Genel Kurul Kongresi gerçekleşti. Büyük salon haricinde küçük salonu, yemek hazırlama alanları, yenilenen mutfak ve wc sistemleri ile yaklaşan Ramazan ayı iftar programlarının da şimdiden gözdesi oldu.

Tadilat ve inşaat çalışmalarında büyük emek veren Iyaş A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, şu açıklamalarda bulundu:

“16 Nisan’da Kutlu Doğum Haftası programı ile startını veren büyük salonumuz aynı anda 1200 kişiye hizmet verebilecek. 1600 m2. 3 salonda hizmet verilecek. Adı Süleyman Demirel Kongre Merkezi olarak kalacak. Ayrıca dışarda da Iyaşpark Kongre ve Düğün Salonu şeklinde tabelamız olacak. Merkezin ismini bozmayarak Sayın Demirel’in adını burada yaşatmış olacağız. Böyle kıymetli insanlarımızı eserleri ile yaşatmaya devam edeceğiz.”

Süleyman Demirel Kongre Merkezi Iyaşpark Düğün Salonları; düğün, nişan, kına gecesi, mezuniyet baloları, kutlama programları, iş toplantıları vb.her türlü organizasyonlarınızı en güzel şekilde gerçekleştirmek üzere tüm halkımızı bekliyor. www.iyasparkdugunsalonu.com web sitesinden ve www.facebook.com/iyasparkdugunsalonu facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

 

Bu haber 2066 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...