Ülkü Ortaokulundan Bilim Sergisi

25 Mayıs 2016 18:01

Ülkü Ortaokulunda, 4006 Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bilim fuarı açıldı.

Ülkü Ortaokulunda düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılış töreni il özel idare genel sekreteri Mahmut Zadeoğlu, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları Ahmet Yıldırım, Halit Ünal, çok sayıda okul müdürü ve öğrenci velisi katıldı.

Bilim Şenliğinin açılış konuşmasında okul müdürü Halil Yurteri  “ Tübitak Bilim fuarıyla amacımız, öğrencilerimizdeki mevcut yetenekleri, onların üretici taraflarını ortaya çıkarmak ve böyle çalışmalarla geliştirmektir. Öğrencilerimiz bu projeler sayesinde özgüven kazanıp motive oldular. Yaptığımız bilim şenliği ile öğrencilerimiz hem tüm senenin yorgunluğunu üzerlerinden attılar hem de kendi emekleri ile ortaya çıkardıkları çalışmalarını arkadaşları ile paylaştılar. Etkinliğimizde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederim. “ dedi.

Ülkü ortaokulu müdürü Halil Yurteri’nin proje müdürlüğünde, Ülkü Ortaokulu matematik öğretmeni Mustafa Arıkan’ın koordinatörlüğünde yürütülen, 263 öğrenci katılımıyla toplam 141 proje sergilendi. Sergiyi gezmeye gelen ziyaretçiler Ülkü Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan canlı müzik eşliğinde projeleri incelediler. Program çevre ilk ve ortaokullar tarafından büyük takdir ve beğeni aldı.

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...