Akademisyenler Eğirdir´de ağırlandı

26 Mayıs 2016 18:28

6. Oksidatif Stres, Kalsiyum Sinyali ve TRP Kanalları Dünya Kongresi katılımcıları Eğirdir'de misafir edildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6. Oksidatif Stres, Kalsiyum Sinyali ve TRP Kanalları Dünya Kongresine katılan yurt içinden ve yurt dışından 200'e yakın akademisyen ve öğretim elemanı Eğirdir Belediyesi tarafından ilçede misafir edildi.

Yurt içinden ve yurt dışından 200'e yakın akademisyen ve öğretim elemanına Eğirdir'i gezdiren Belediye Basın Bürosu çalışanları ve Eğirdir MYO Öğretim Elemanı Çetin Meydan tarafından Eğirdir Kalesi, Hızırbey Camii ve Dündar Bey Medresesi hakkında bilgiler verilirken, Rüyapark'ta misafirlere meyve ikramında bulundu.

Eğirdir'in tarihi ve kültürel değerlerini yakından görme fırsatı bulan misafirlere Eğirdir Belediyesi tarafından, tanıtım broşürleri ve kitap hediye edilirken, Nafiz Yürekli Uygulama Oteli'nde akşam yemeği ikramında bulunuldu. Nafiz Yürekli Uygulama Oteli tarafından  sazan dolması görsel şovu yapılarak, misafirlere tadımlık ikramda bulunuldu.

Eğirdir'in doğal, tarihi ve kültürel değerlerini yakından görüp beğenen misafirler, Isparta'nın misafir odası Eğirdir'in büyüleyici bir güzelliğe sahip olduğunu vurguladılar. Eğirdir Belediyesi'nin misafirperverliğinden dolayı memnuniyetlerini belirten misafirler, Eğirdir elmasının tadına adeta bayıldıklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Ömer Şengöl başta olmak üzere emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

Bu haber 561 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...