Emniyetten Gönen Halk Kütüphanesine Kitap Bağışı

31 Mayıs 2016 15:36

Emniyet Müdürlüğü personelinin katkıları ile mesleki, kültürel ve edebi konular içeren toplam 461 adet kitap toplanarak Gönen Halk Kütüphanesine bağışlandı.

Konu ile ilgili Emniyetten yapılan bilgilendirmede; “Isparta Emniyet Müdürlüğümüz tarafından Gönen Halk Kütüphanesine kitap bağışı yapıldı.

Emniyet Müdürlüğümüz tarafından asli görevimiz olan “Güvenlik ve Asayiş” hizmetleri dışında sorumluluk alanımızda yaşayan vatandaşlarımıza gerek yürütülen projeli çalışmalar ile gerekse de sosyal içerikli projesiz çalışmalar ile katkı sağlamaya devam edilmektedir.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Gönen Kaymakamlığınca yaptırılarak hizmete alınan “Gönen Halk Kütüphanesi” için Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapmakta olan personelimizin katkıları ile mesleki, kültürel ve edebi konular içeren toplam 461 adet kitap toplanarak Gönen Halk Kütüphanesine bağışlanmıştır.

Yapılan kitap bağışının ardından Gönen İlçe Kaymakamı Sayın Coşkun ÖZTÜRK duyduğu memnuniyeti ifade etmek için İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN’ ın makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletmiş ve kitap bağışı sebebi ile katkılarından dolayı İl Emniyet Müdürümüze teşekkür belgesi takdim etmiştir”.

 

Bu haber 630 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...