“Birinci olmaya devam edeceğiz”

31 Mayıs 2016 16:01

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve eşleri ile yemekte bir araya geldi. Günaydın, Isparta’yı bir bütün olarak ele aldıklarını ve muhtarlar istemeden belediyenin ihtiyaçları gidermeyi hedeflediğini söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve eşlerine belediye yemekhanesinde bir yemek verdi. Mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve eşlerinin tamamının katıldığı yemekte; muhtarlar Başkan Günaydın’a isteklerini ilettiler.

Yemekte bir konuşma yapan Muhtarlar Odası Başkanı Mehmet Gönül, Kütahya’ya ziyarete gittiğinde orada karşılaştığı ve kendisini çok duygulandıran bir anısını paylaştı. Gönül, “Kütahya’ya gittiğimde Çiniciler Çarşısının kapısında ‘Bu eser Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından yapılmıştır’ yazıyordu. Orada bu ismin bizim belediye başkanımız olduğunu söyledim. Gurur duydum. Gökkubbe, Gökçay, otoparklar, müzeler; bu eserler sizi ömür boyu unutturmayacaktır.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da yemekte yaptığı konuşmada, belediye olarak prensiplerinin, muhtarlar istemeden mahallelerine hizmet götürmek olduğunu söyledi.

Günaydın, “Isparta’da bizim birinci önceliğimiz altyapı idi. Çok şükür Isparta’da altyapı sorunu çözüldü, bitti. Hedefimize ulaştık fakat çalışmaya devam ediyoruz. Isparta’yı genel olarak ele alıyoruz, bunun sayesinde çalışmalarımız her yerde aynı anda bitecek. Tüm Ispartalılar altyapımızla övünebilir, bu bizim hakkımız. Altyapıyı yaptığımız için, ağaçlarımızı diktiğimiz için TÜİK araştırmasında En Yaşanabilir İllerde birinci seçildik. En büyük etken bu idi. Bundan sonra da birinci olmaya devam edeceğiz. Isparta Türkiye’nin en temiz ili, ‘yeşil Isparta’ unvanını tekrar elde ettik. İlimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çok büyük müzeler yapacağız, otogarımızı inşa etmeye başlayacağız. İşte bunlar, Türkiye’de aranıp da bulunamayan, şehrin değerini yükselten çok büyük yatırımlardır. Bunları yaptıktan sonra bir gün gelecek bizim şehrimiz her hangi bir İtalyan şehrinden daha güzel olacak. Benim rakibim dünyadaki en güzel şehirler. Önümüzdeki 3 senede çok büyük işler yapacağız” dedi.

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...