“Özlemle anıyoruz”

1 Haziran 2016 16:27

Geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Ramazan Acar’ın 1. sene-i devriyesi nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan açıklamada bulundu.

Isparta ve Burdur basınının güler yüzlü isimlerinden Ramazan Acar’ın vefatının 1. yılı nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan özlem yüklü bir açıklama yaptı. Başkan Karahan’ın açıklaması şu şekilde: “Isparta medyasının patronluk dahil bütün birimlerinde gece, gündüz çalışarak isim yapan kardeşimiz Ramazan Acar’ı özlem ve minnetle anıyoruz. Herkesin derdine koşan, vatandaşların çıkarları doğrultusunda hak mücadelesi veren, büyükle büyük, küçükle küçük olan kardeşimizin acısını her geçen gün fazlasıyla yaşıyoruz. O yeri doldurulamayacak bir meslektaşımızdı. Elim bir trafik teröründe kara oğlumuzu, evladımızı kaybettik” dedi.

HER İKİ ŞEHRE BÜYÜK KATKILAR SAĞLADI

Merhum Ramazan Acar’ın görev yaptığı Isparta ve Burdur illerine büyük katkılarının olduğunu dile getiren IGC Başkanı Karahan, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Ramazan Acar mesaisinin son yıllarında Burdur’da görev yaparak, o ilde de şehrimizin tanıtımında büyük katkılar sağladı. Ne yazık ki geçtiğimiz yıl Burdur’dan evine dönerken, geçirdiği kazada genç yaşta aramızdan ayrıldı. 20 yıla yakın süredir içerisinde bulunduğu basın camiası onu hiçbir zaman unutmayacak. Her zaman genç nesillerin ağabeyi, büyüklerinin evladı ve kardeşi olarak gönüllerde yaşayacak. Ona olan özlemimiz ve sevgimiz ebediyete kadar devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle merhum meslektaşımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine tekrardan başsağlığı dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...