Mahrukatçılar esnafından, Günaydın’a Teşekkür

2 Haziran 2016 16:31

Kısa bir süre önce altyapısıyla birlikte dayanıklı asfalta kavuşturulan Mahrukatçılar Sitesi’nin esnafları, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.  Esnaflar adına teşekkür konuşmasını yapan Selman Boyacı, yolların çok güzel olduğunu belirterek, “Mahrukatçılar esnafımızın yüzü güldü” derken, Başkan Günaydın’da “Size bu yakışır, biz sizlerin hizmetindeyiz” dedi.

Mahrukatçılar Sitesi esnaflarından Selman Boyacı, yollarının çok iyi olduğunu, site esnafının yüzünün güldüğünü söylerken, “Yollarımız otoban gibi oldu. Esnaflarımız adına sizlere teşekkür ediyoruz. Yapım esnasında esnaflarımız için fortliftlerin daha rahat hareket etmesi için rampalar oluşturuldu. Kamyonların girişleri rahatlatıldı. Başta şahsınız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Isparta Belediyesi olarak esnaf ve vatandaşların hizmetçisi olduklarını belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Sitemizin yolları yıpranmıştı. Bölgede bazı altyapı eksiklikleri bulunuyordu. Bu çalışmayı geçen sene yapmak istemiştik ancak hava şartlarından dolayı bunu gerçekleştirememiştik. Mahrukatçılar sitesi esnafımız kadirşinastır. Bu işi yapmak bizim vazifemiz. Nezaketinizden dolayı teşekkür ederim. Isparta’ya ve insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber 756 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...