SDÜ Meslek Yüksekokullarında mezuniyet coşkusu

9 Haziran 2016 18:03

Süleyman Demirel Üniversitesi Meslek Yüksekokullarının 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet törenleri:

 YENİŞARBADEMLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

 Süleyman Demirel Üniversitesi Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

 Yüksekokul bahçesinde düzenlenen törene,  İlçe Kaymakamı Sezer Sözen, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasin Ünal, İlçe Emniyet Amiri Ersin Gökçen, akademik, idari personel, veliler ve öğrenciler katıldı.

 Törenin açılış konuşmasını yapan Yrd.Doç. Dr. Yasin Ünal, öğrencileri kutlayarak meslek hayatlarında başarılar diledi. Yüksekokul öğrencilerinden oluşan  halk oyunları ekibinin gösterisi ve müzik dinletisi büyük beğeni topladı. Tören, dereceye giren öğrencilere hediye takdimi, öğrencilerin ant içmeleri ve kep atmaları ile sona erdi.

 Aksu MSD Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Süleyman Demirel Üniversitesi Mehmet Süreyya Demiraslan  Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Mezuniyet Töreni, büyük bir coşku ile kutlandı.

 Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen tören öncesinde öğrenciler, Aksu Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan törene, İlçe Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, Garnizon Komutanı Ramazan Altın, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Rüştü Özen, İlçe Emniyet Amiri Musa Gökhan Ceviz, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Rüştü Özen yaptı. 

 Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve bölüm öğrencilerine diplomaları verildi. Tören, öğrencilerin keplerini atmaları ile sona erdi.

 YALVAÇ KILIÇARSLAN YERLEŞKESİ

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi’nde  “Mezuniyet Coşkusu” yaşandı. Tören, Yalvaç Anlatan Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi Yüksekokullarının, Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başladı.

 Yalvaç Stadyumu’nda devam törene, Yalvaç İlçe Kaymakamı Ahmet Sūheyl Üçer,  Garnizon Komutanı Üsteğmen Tuğrul Karaatlı, Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri Ömürbek,  Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Negiz, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep Külcü, ilçe protokolü, akademik ve idari  personelin yanında mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

 Mezuniyet konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Tören sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini hep birlikte yaşadı.

  EĞİRDİR SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

 Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Mezuniyet Töreni, büyük bir coşku ile kutlandı.

 Eğirdir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tören öncesinde öğrenciler, Eğirdir Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Öğrenciler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kortej yürüyüşüyle tören alanına geçti.

 Kurmay Başkanı Kurmay Albay Devran Çetinkaya, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Saltan, Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdal Terzi, Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur,  Eğirdir MYO Müdürü Doç. Dr. Tahir Tilki, akademisyenler, Eğirdir ilçe protokolü ve ailelerin katılımıyla gerçekleşen törenin açılış konuşmasını Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur yaptı.

 Tabur, teorik ve uygulama eğitim sürecini başarıyla tamamlayan öğrencilere, “Bu basamakları çıkarken sarf ettiğiniz yorgunluk, fedakarlık ve çalışmalara yüzünüzdeki gurur verici gülümseme için katlandınız. Sizleri zirveye taşıyan en önemli unsurlar; özverili çalışmak, sabırlı ve özgüvene sahip olmaktır. Şu anın keyfini çıkarmak en çok sizin hakkınız. Hepinizi tebrik ediyorum.” diye seslendi.

 Öğrencilerin eğitim süreçlerinde her zaman yanlarında olan aileleri de tebrik eden Tabur, “Öğrencilerimiz bugüne gelirken siz sürekli onların yanındaydınız. Sevinçlerinde en az onlar kadar mutlu oldunuz, üzüntülerini paylaşıp azalttınız ve başarılarıyla gurur duydunuz. Bu güzel ve gurur verici günün asıl sahibi olan sizlersiniz.” dedi.

 Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl de konuşma yaparak öğrencilerin mezuniyetten sonraki hayatlarında başarılar diledi.

 Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan da mezun olan öğrencileri ve ailelerini kutlayarak bundan sonraki yaşantılarında öğrencilere başarılar diledi.

 Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri, bölüm öğrencilerine diplomaları verildi. Tören öğrencilerin keplerini atmaları ile sona erdi.

 GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU

Gönen Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile gerçekleşti. Törene; İlçe Kaymakamı Coşkun Öztürk, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bilge Hürmüzlü Kortholt, Gönen Belediye Başkan Vekili Veli Ekici, Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, Yrd. Doç. Dr. Selen Işık Maden, 32 Net Genel Müdürü Yasin Yalçın,  akademik ve idari personelin yanında mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

 Tören, Gönen Cumhuriyet Meydanı’na yapılan yürüyüş ardından ilçe meydanında yapılan Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı.

 Okul bahçesinde devam eden tören de Kaymakam Coşkun Öztürk,  Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bilge Hürmüzlü Kortholt ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, konuşmalarında mezun öğrenciler ile tecrübelerini paylaşarak bundan sonraki süreçte başlayacak olan hayatları konusunda tavsiyelerde bulundu.

 Konuşmalardan sonra dereceye giren öğrencilere belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.  Mezuniyet andı ve kep atma töreniyle devam eden mezuniyet töreni, Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları defile ile son buldu.

Bu haber 824 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...