Vali Özkan´a toplumsal katkı beratı

9 Haziran 2016 18:09

2016 Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş valiliğine atanan Isparta Valisi Vahdettin Özkan'a Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından 'toplumsal katkı beratı' verildi.

Son Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş valiliğine atanan Isparta Valisi Vahdettin Özkan, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçe ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdüren Isparta Valisi Vahdettin Özkan, görev yaptığı süreç içerisinde büyük önem verdiği Süleyman Demirel Üniversitesine de ziyarette bulundu. Üniversite yönetimi ve senatosu tarafından karşılanan Vali Özkan için Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde veda töreni düzenlendi.

SDÜ'YE BÜYÜK KATKI SAĞLADI

Törende konuşan Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Isparta Valisi Özkan'ın üniversiteye büyük katkılar sağladığını belirterek, kendisini hiçbir zaman unutmayacaklarını kaydetti.

TOPLUMAL KATKI BERATI

Prof. Dr. Çarıkçı, Vali Özkan'a İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından hazırlanan toplum katkı beratı vermeyi uygun bulduklarını belirtti. Daha sonra kürsüye gelen Vali Özkan'a toplumsal katkı beratı Rektör Çarıkçı tarafından verildi.

Kendisine verilen berattan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Vahdettin Özkan ise, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin şehrin zenginliğine önemli katkı sağladığını ifade etti. Törenin sonunda Rektör Prof. Dr. Çarıkçı üniversite adına Vali Özkan'a Türk bayrağı işlemeli halı hediye etti.

 

Bu haber 654 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...