“Enerjinizi ve hizmet aşkınızı hiçbir zaman kaybetmeyin”

9 Haziran 2016 18:09

Vali Vahdettin Özkan İl Genel Meclis üyelerine veda ziyaretinde bulundu.

Vali Özkan “enerjinizi ve hizmet aşkınızı hiçbir zaman kaybetmeyiniz” tavsiyesinde bulunurken, İl Genel Meclis Üyesi Kerem Araz “Isparta 10 yıl boyunca sizin hizmetlerinizi anacaktır” dedi. Isparta’dan ayrılmadan önce veda ziyaretlerinde bulunan Vali Özkan  İl Genel Meclis toplantısına katılarak meclis üyelerine veda etti.

Vali Özkan İl Genel Meclisinde yaptığı konuşmada “Malumunuz yakın zamandaki bir tasarruf ile güzel ilimizden Kahramanmaraş iline tayinimiz çıktı. Bende bu vesile ile sizlere veda etmek için buradayım. Yaklaşık 3 yıllık bir zaman zarfında Isparta’mıza hizmet etmenin manevi mutluluğunu yaşıyorum. Böyle güzel bir beldeden ve sizlerden ayrılmış olmanın verdiği bir azap vardır. Ama esas olan hizmettir ve kamu hizmetlerinin sürekli yapılıyor olmasıdır. Belli bir aşamadan sonra kamu görevlileri için tayin veya emeklilik gibi nedenlerle hizmet ettiği ilden ayrılmak işin tabiatı gereğidir” dedi.

ENERJİNİZİ KAYBETMEYİN

 Vali Özkan “İl genel meclisi üyelerimiz köylülerimizle iç içe onların sorunları ile sürekli hemdert oluyorlar. Bu enerjinizi ve hizmet aşkınızı hiçbir zaman kaybetmeyiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ramazanın şöyle bir bereketini de gördüm. Dün ilçelerimizi en azından belediye başkanlarımızı ve kaymakamlarımızı ziyaret ederek vedalaşalım dedik. Bir günde en fazla ilçelerin yarısını dolaşabileceğimizi düşünüyorduk. Fakat bir dün saat 16:30 itibari ile tüm ilçelerimizi dolaşmış olduk. Bu ölçülebilir olmamakla birlikte bir rekor oldu” şeklinde konuştu.

HİZMETLERİNİZLE ANILACAKSINIZ

Vali Özkan’ın konuşmasının ardından söz alan İl Genel Meclis üyesi ve MHP Grup Sözcüsü Kerem Araz ise “Kamuya adanmış bazı görevler vardır. Önemli olan görev aldığınız dönemde göreviniz bittiği zamanda 10 yıl boyunca hizmet ettiğiniz ilde anılmaktır. Gurubum ve şahsım adına sizi temin ediyorum, Isparta 10 yıl boyunca sizin hizmetlerinizi anacaktır” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ise “Sayın valimiz gece demeden gündüz demeden 3 yıl boyunca hizmet etmiştir. Sayın valimize Isparta’da yaptığı hizmetlerin daha fazlasını tayin olduğu Kahramanmaraş’ta da yapmasını arzu ediyoruz. Isparta’ya yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz” diyerek Vali Özkan’a hizmetleri nedeniyle bir plaket verdi. Ardından İl Genel Meclis üyeleri ve Özel İdare personeli ile anı fotoğrafı çekildi.

 

 

Bu haber 657 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...