KOSGEB girişimcilik eğitimleri tamamlandı

10 Haziran 2016 16:19

YALTSO’da iki grup olarak düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri tamamlandı.

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Girişimcilik Eğitimleri tamamlandı. 49 kişinin devam ettiği 2 ayrı eğitimde kursiyerlere toplamda 70 saat eğitim verildi.

YALTSO Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada kursu başarı ile bitiren kursiyerlere önümüzdeki günlerde sertifikalarını törenle verileceği duyuruldu. YALTSO’nun konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Isparta Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü ile Odamız işbirliğiyle 1.’si 20 Nisan – 03 Mayıs 2016 tarihinde 2.’si 9-21 Mayıs 2016 tarihlerinde 25’şer kişilik olmak üzere Odamızda düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri tamamlandı.

 Odamız Toplantı ve Seminer Salonunda verilen 70 saatlik eğitimlerde katılımcılara, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı, pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı konuları anlatıldıktan sonra, kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlamışlardır.

 Eğitime katılarak sertifika almaya hak kazanan 49 kişinin sertifikalarının önümüzdeki günlerde Odamızda düzenlenecek törenle sahiplerine verilmesi planlanmaktadır.”

YALTSO geçtiğimiz yıllarda İŞKUR ve BAKA işbirliğinde benzer girişimcilik eğitimleri düzenlemiş ve çok sayıda girişimcinin belge almasını sağlamıştı.

Bu haber 645 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...