IGSİAD iftar verdi

10 Haziran 2016 16:22

Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği'nin geleneksel iftar yemeği, geçen yıllarda olduğu gibi üyelerin ve protokolün katılımıyla gerçekleştirildi.

Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği'nin geleneksel iftar programı önceki gün akşam Barida Hotels'de gerçekleştirildi. IGSİAD Yönetim Kurulu'nun ev sahipliğindeki iftar programına üyelerin tamamı aileleriyle birlikte katıldı. İftar programına ilimize veda etmeye hazırlanan Vali Vahdettin Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Çokdinç, Emniyet Müdürü Halil Altan, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, IGİAD Başkanı Hakan Gökdoğan da katıldı.

IGSİAD Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, geleneksel iftar programına katılımlarından ötürü üyelere ve davetlilere teşekkür etti. Başkan Vekili Büyükçulcu, Isparta'dan tayini çıkan Vali Vahdettin Özkan'a da bugüne kadar dernek faaliyetlerine yaptığı destek ve katkılardan ötürü teşekkür etti. Vali Özkan'a daha sonra IGSİAD yönetim kurulu tarafından şükran plaketi verildi.

 

Bu haber 691 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...