“Isparta Sanat Sergisi” 13 Haziran ‘da açılıyor

10 Haziran 2016 16:25

Isparta  ve Değerleri Temalı  “Isparta Sanat Sergisi”, 13 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 14:00’te İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü  Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonu’nda açılacak. Sergiye tüm sanatseverler davetli.

Konu ile ilgili Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: “Tarihin ilk dönemlerinden bu yana, pek çok uygarlığa beşiklik eden ve sahip olduğu coğrafik ve stratejik konumu ile geçmişte önemli bir kavşak noktası olan Isparta’nın sahip olduğu zengin kültür, sanat ve tarih birikimlerini, daha verimli ve daha güçlü bir şekilde ortaya çıkararak, toplumla paylaşmak hepimiz için sosyal bir sorumluluk ve görevdir.

2016 Isparta Kültür Sanat Yılı Etkinlikleri kapsamında il ve ulusal düzeyde geleneksel ve plastik sanatlar alanında 87 sanatçının eserlerinden oluşan, Isparta ve değerleri temalı “ISPARTA SANAT SERGİSİ” düzenlenecektir. Amaç;  sanatçıların ifade biçimiyle Isparta’nın kültürel ve turistik değerlerini il ve ülke düzeyinde tanıtmak, sanatçılar arasında üslup kaynaşması sağlamaktır.

Isparta Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ELELE Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğinde hazırlıkları tamamlanan sergi açılışı 13 Haziran 2016 tarihinde saat 14.00 de Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Sergi Salonunda yapılacaktır. 26 Haziran 2016 tarihine kadar açık kalacak olan sergiye tüm halkımız davetlidir.

Tarih      : 13 Haziran 2016 Pazartesi

Saat       : 14:00

Yer         : İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

 Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonu”

 

Bu haber 538 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...