“İktidar bu yasa ile devletine, milletine karşı dürüst namuslu vatandaşlarımıza ceza kesiyor”

10 Haziran 2016 16:28

Saadet Partisi (SP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Kenan Büyükleblebi dün parti binasında basın toplantı yaptı. Parti üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Merkez İlçe Başkanı Büyükleblebi geçtiğimiz günlerde yaşanan İstanbul ve Mardin Midyat’taki bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polislerin ve sivil vatandaşlara Allahtan rahmet ve ailelerine, sabır dileyerek “Terörün her türlüsünü şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz.” dedi

Saadet Partisi (SP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Kenan Büyükleblebi daha sonra 4 Haziran 2016 elektrik piyasası kanunundaki yapılan değişiklik ile ilgili açıklamasına devam etti; “Böylelikle kayıp kaçak bedelini tüketiciden alınması yasalaştı. Daha basit anlatmamız gerekirse hırsızlar çalacak dürüst milletimiz ödeyecek. İşte biz bu yasanın adına zulüm yasası diyoruz.

Hakkı üstün tutan hiçbir anlayış böyle yasa ve kanun çıkaramaz ancak kuvveti üstün tutan metarlayist bir anlayışın çıkarabileceği bir yasadır.

Bu iktidarım, ben devletim deyip istediğime mükâfat verir, istediğime zülüm yaparım diyen iktidar bu yasa ile devletine, milletine karşı dürüst namuslu vatandaşlarımıza ceza kesiyor.

Dünyanın en pahalı elektriğini kullandıracaksın en ağır vergilerini yükleyeceksin. Özellikle kayıp kaçağın en fazla olan doğu illerinde çözüm süreci bahanesiyle devletin kurum ve kuruluşlarını görev yaptırmayacaksınız ve bunun bedelini dürüst vatandaşlarımıza yükleyeceksiniz. İşte Adalet Kalkınma Partisinin Adalet anlayışı budur. Adının Adalet olması adaletin uygulaması anlamına gelmiyor.

Mecliste maalesef Hakkı üstün tutan bir Saadet Partisinin bulunmayışı Aziz Milletimizin her geçen gün sırtına daha büyük yükler yükleyecektir. Bu yasa sadece ekonomik olarak ele alınarak bir yasa değildir. Batı illerinde yaşayan vatandaşlarımızın bir birinden koparılması birbirlerinin arasına fitne sokulması anlamına gelir. Maalesef iktidar ateş ile oynuyor.

Görüyoruz ki Saadet Partisinin bulunmadığı hiçbir yerde Milletimizin yararına bir iş yapılmıyor. Mecliste olmasakta elimizden geldiğince milletimizin haklarını savunmaya milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Bu haber 750 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...