Vali Özkan’dan ITSO’ya veda ziyareti

10 Haziran 2016 16:29

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, yeni görev yeri  Kahramanmaraş’a gitmeden veda ziyaretlerini yaptı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na da ziyarette bulunan Vali Özkan, burada yönetim kurulu toplantısına katıldı. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Vali Özkan veda etti.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Vali Özkan ile 2013 yılından bu yana Isparta adına önemli çalışmaları olduğunu belirterek, “ Sayın Valimizle Isparta’da göreve başladığı 2013 yılından bu yana hep uyum içinde çalıştık. İlk Meclis toplantımızı Valimizle birlikte yaptık, Ispartamıza çok güzel hizmetleri oldu, birlik beraberlik içinde ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi ve markalaşması adına önemli girişimlerde bulunarak çalışmalar yaptı. Sayın Valimizin Kahramanmaraş’ta da çok iyi hizmetler yapacağına inancımız sonsuz. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.”dedi.

Vali Özkan’da Isparta’dan ayrılmanın hüznünü yaşadığını belirterek, “Her ayrılığın bir ızdırabı var, Isparta’daki güzel insanlardan ayrılmak üzüntü veriyor. Ticaret ve Sanayi Odamızla hep iç içe çalıştık birçok projede birlikte hareket ettik. Sizlerden çok büyük destek gördük, şehrin maddi manevi varlığına katkı sunmak için çalıştık. Elbirliği ve işbirliği ile elimizden geleni yaptık.  Tüm işadamlarına teşekkür ediyorum.”dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Vali Özkan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür verdi. 

 

 

Bu haber 677 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...