“Isparta ve Kahramanmaraş’ı kardeş il olarak görüyorum”

10 Haziran 2016 16:31

Valiler kararnamesi ile Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Vali Vahdettin Özkan, önceki gün basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. En güzel dostluklarını Isparta’da yaşadığını ifade eden Vali  Özkan 3 yıllık bir görev süresi geçirdiğini ve bu zaman zarfında Isparta ilinde çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Özkan “2,5 -3 yıldır Isparta’da çalışıyoruz. Bu zaman zarfı içerisinde bu kadim medeniyetin en önemli göstergelerinden biri olan Isparta ilinde çalışmaktan büyük bir memnuniyet duydum. Isparta’lı hemşerilerimize hizmet etmekten memnuniyet duyuyorum. Hizmete koştururken, kamu, sivil toplum kuruluşları ve bu konuda fedakarlık yapan insanlar ile her zaman birlikte çalıştık. Bunların hepsini simgeleyen ve taşıyan siz basın mensuplarının çok büyük bir katkısı oldu. Isparta’daki ulusal ve yerel basın temsilcilerimizin klasik basın fonksiyonunun dışında her birisinin Isparta’nın kalkınması için büyük bir çaba içerisinde olduğunu gördüm. Isparta ekonomik ve sosyal olarak nasıl daha fazla kalkınır diye sürekli düşünmeniz bu konuda beni çok mutlu etmiştir. Isparta’ya ilk geldiğim günden bu yana gazetecilerin Isparta için çalışmalarına hep mutluluk ile izlemişimdir. Çalıştığım yerlerden çok daha iyi bir dostluk ve arkadaşlık yaşadım. Gittiğim her yerde Isparta’lı kardeşlerimize kapımız her zaman açık. Isparta ve Kahramanmaraş’ı kardeş il olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

‘HİZMET EDENLERİ UNUTMAYIZ’

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan “Bugün burada Valimize özel bir birliktelik yaşatmak istedik. Bir veda yemeği tertip edip, veda etmek istedik. Isparta çok temiz insanlardan oluşan, dinine, bayrağına ve devletine sahip bir il. Ispartalıların en büyük özelliği de ahde vefalı olmalarıdır. Kendisine hizmet eden insanları hiçbir zaman unutmamıştır. Bizler de basın çalışanları olarak Valimiz ile birlikte çok güzel zamanlar geçirdik. Basın çalışanları olarak sürekli desteklemeye çalıştık. Basın dostu olarak hiçbir zaman unutmayacağız” dedi. Şevket Karahan, başarılarından dolayı Özkan’a gazeteciler adına plaket takdim etti.

 

Bu haber 748 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...