Vali Özkan’a görkemli uğurlama

10 Haziran 2016 16:31

Son Valiler kararnamesiyle üç yıldır görev yaptığı Isparta Valiliği’nden Kahramanmaraş Valiliği’ne atanan Vahdettin Özkan Isparta’ya veda etti. Vali Özkan için Hükümet Meydanı’nda vedalaşma töreni düzenlendi.

Vali Özkan ve eşi Ruhan Özkan ile vedalaşmaya Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Çokdinç, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve meslek odası temsilcileri, daire müdürleri, valilik personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yüzlerce kişi Vali Özkan’la vedalaşmak için sıraya girdi Vali Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, herkesle tek tek tokalaşırken , Özkan’ı uğurlamaya gelenler arasında gözyaşlarına hakim olamayanlar da vardı. Meydanda bulunan dev led ekrana da Vali Özkan’ın gül toplarken çekilmiş fotoğrafı yansıtıldı.

Yaklaşık bir saat süren veda programında Vali Özkan ve eşi, makam aracına binerken üzerlerine gül yaprakları serpilerek alkışlar arasında Kahramanmaraş’a uğurlandı.

Bu haber 730 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...