Türkiye Birincisi Isparta Boğaziçi Ortaokulundan Ezgi Özen oldu

13 Haziran 2016 16:18

Milli Eğitim Bakanlığınca 27-28 Nisan 2016 'da gerçekleştirilen 2. dönem TEOG -2 sonuçlarını açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Isparta Boğaziçi Ortaokulu öğrencisi Ezgi ÖZEN soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye 1.si olarak önemli bir başarıya imza attı. Sonuçlarla ilgili açıklamalarda bulunan Isparta Boğaziçi Okulları Kurucularından Ortaokul Müdürü ve Matematik Öğretmeni H. Sezgin YILMAZ  ‘‘ Bireysel ve kitlesel başarının her zaman doğru adresiyiz . Öncelikle öğrencimizi bu başarılarından dolayı okullarımız adına tebrik ediyorum.

Yine öğrencimizin geçmiş başarılarında ve öğrenmelerinde emekleri olan tüm kurumlara ve öğretmenlerine de ayrıca teşekkürlerimi bir borç bilirim. Öğrencimiz disiplinli, özverili, çalışkan, öğrenmeyi öğrenmiş bir öğrenci olduğundan başarısı da tesadüf olmadı. Öğrencimizin değerli ailesi ise her zaman yanında oldukları için bu başarıdaki ana etkenlerden biriside hiç şüphesiz bu destek olmuştur’ ’dedi.

2016-2017 sezon hazırlıklarında da sona yaklaştıklarının altını çizen Sezgin YILMAZ sınavlara hazırlık sürecinde öğrencinin başarılı olmasında bazı temel etkenlerin olduğunu bu etkenlerden en başta gelenin de hiç şüphesiz ‘hedef belirlemek’ olduğunu söyledi. Sezgin YILMAZ açıklamasında ‘‘ Hiç şüphe yok ki hedefi(leri) olan öğrencilerin derslere karşı olan yaklaşımları, tutumları ve özverileri çok olumlu oluyor, devamında da başarı kendiliğinden geliyor tıpkı öğrencimiz Ezgi ÖZEN’ de olduğu gibi. Öğrencimize bundan sonraki öğrenim hayatında başarılar diliyoruz’’ dedi.

    

Bu haber 833 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...