“Turizm konusunda özellikle Burdur ve Isparta’nın birlikte gelişmesini istedik”

12 Haziran 2016 16:33

2014 yılından bunu yana Burdur Valisi olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde yayımlanan kararname ile Merkez Valiliğine atanan Vali Hasan Kürklü, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.  Görev süresi boyunca yakın ilişkiler kurduğu Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Vali Kürklü’yü Başkan Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ağırladı. ITSO Başkanı Başdeğirmen ve yöneticileri Vali Kürklü’ye Burdur’a hizmetleri ve Isparta ile yakın diyalog içinde olması dolayısıyla teşekkür ettiler.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Sayın Valimiz, çok sevdiğimiz saydığımız önem verdiğimiz bir kişiliktir, kendisi bizlere hep bir Ispartalı gibi yaklaştı. Devlet görevlerinin maalesef en kötü tarafı bu ayrılıklar, öncelikle Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Beraber çalıştığımız 2 yıl içerisinde bölgemiz adına çok güzel çalışmalar yaptık, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nda birebir çalışmalar yaptık, Sayın Valimizin Baka Başkanlığı’nda da biz Isparta adına çok önemli hizmetler aldık. Kendisinin Ekonomi Kampusunun yapılmasında emeği büyüktür. Bu konuda özellikle teşekkür etmek istiyorum.

İnşallah biz Isparta ve Burdur’un birlikte büyümesiyle ilgili temelleri attık, bu temeller iki ilimizin daha da güçlenmesi adına katkı sağlar. Herkese nasip olmayan bir birlik ve beraberliğimiz var. Özellikle Sayın Valimizin döneminde bunu pekiştirdik ve devam ettireceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.”dedi.

ISPARTA- BURDUR BİRLİKTELİĞİ DEVAM ETMELİ

Vali Kürklü de, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen’in ili adına yaptığı çalışmaları taktirle karşıladığını belirterek şunları söyledi:

“Isparta’ya karşı ilgimiz alakamız var, bu bölgelerin kalkınması gelişmesi bizim için çok önemliydi. Turizm konusunda özellikle Burdur ve Isparta’nın birlikte gelişmesini istedik. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ve özellikle Şükrü Başdeğirmen Başkanımızla hep sıcak ilişkiler kurduk. Kendisinin nasıl bir Isparta sevdalısı olduğunu bildiğimiz için bizde her zaman işbirliği içinde çalıştık.  Birlik beraberlik içerisinde bir şeyler yapmak çok daha güzel, bazı işleri yaparken kimin yaptığı önemli değil, önemli olan hizmet etmek ve başarılı olmak. Bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum, Isparta ve Burdur’un güçlerini birleştirmek için her zaman bu çizginizin devam etmesini isterim. Kısır çekişmeler yerine birlikte hareket etmek gerekiyor. Ben Şükrü Bey ve sizlerde bu ışığı görüyorum ve iki ilin ileriki yıllarda başarılarına şahit olacağımıza inanıyorum.  Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakanıza ve teveccühünüze teşekkür ediyorum. “

 

 

Bu haber 560 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...