Isparta’nın yeni Valisi Şehmus Günaydın Kastamonu’ya veda etti

12 Haziran 2016 16:34

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın şehir ile vedalaştı.

Kastamonu Valisi iken, İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Isparta Valiliğine atanan Şehmus Günaydın, Valilik binası önünde Kastamonulularla vedalaşarak şehirden ayrıldı.

Vedalaşma törenine, milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluş amirleri, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu çalışanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler ile Kastamonu halkı katıldı.

Evliyalar şehri, şehitler beldesinde 2 yıl görev yaptığını belirten Vali Günaydın, veda törenine katılanlara teşekkür etti ve “Kastamonumuz Türkiye’nin en büyük potansiyele sahip birkaç şehrinden bir tanesi. Çünkü, 7 bin yıllık tarihi var, bir çok medeniyete sahiplik yapmış, tarihiyle mükemmel bir şehir. Kastamonu, turizmde ve her konuda daha güzel yerlerde olacaktır. Hiçbir şey bizim Kastamonu’ya olan sevdamızı zedeleyemez” dedi.

Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın, alkışlarla Kastamonu'dan uğurlandı.

Yeni Isparta Valisi Şehmus Günaydın Kimdir?

 Şehmus Günaydın 1966 yılında Batman'ın Gerçüş ilçesinde dünyaya gelmiştir.  İlk ve ortaöğrenimini memleketi Batman'da gören Şehmus Günaydın, 1988 Yılında Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur.

1989 Yılında Hatay’da Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Günaydın, Burdur Yeşilova, Niğde Ulukışla Kaymakam Vekilliği yapmıştır.

Sonrasında, Kırıkkale Sulakyurt, Ordu Gürgentepe Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Günaydın, Bitlis ve Şanlıurfa'da Vali yardımcılığı, Samsun Alaçam Kaymakamlığı, Muğla Yatağan Kaymakamlığı, Aydın Vali Yardımcılığı, İzmir  Urla Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur.

 3 çocuk babası  Şehmus Günaydın'ın Son Görevi Kastamonu Valiliği idi... 

Bu haber 667 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...